LASTİK İŞ
ismail

ŞİRİNKÖY’DE RAMAZAN COŞKUSU

Gölcük 24.05.2019 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİRİNKÖY’DE RAMAZAN COŞKUSU

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yapılan programlara Şirinköy’de devam edildi. Şirinköy’lüler programa yoğun ilgi gösterirken, Başkan Ali Yıldırım Sezer milli, manevi değerlerimizi yaşadığımız bu etkinliklere çocuklarınızla katılmanız beni ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Gölcük Belediyesi'nin Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yaptığı programlara Şirinköy ile devam edildi. Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Çocuklarının çokluğu dikkat çekerken, çeşitli oyunlarla hem gönüllerince eğlendiler, hem de milli, manevi atmosferi yaşamış oldular. "ÇOCUKLARA MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİMİZİ AKTARACAĞIZ" İlçemizin tanınmış sunucusu Abdullah Yıldırım'ın duygulandıran hikayeleri katılımcıları derinden etkilerken, Kuran-ı Kerim Tilavetiyle programa devam edildi. Sonrasında Başkan Ali Yıldırım Sezer Şirinköy’lülere seslendi ve şunları söyledi: Bir Ramazan programımızda siz Şirinköylü hemşehrilerimizle bir araya gelmekten çok mutluyum. Görüyorum ki, yoğun bir şekilde çocuklarınızla birlikte buraya katılmışsınız. Bunun için sizlere ayrıca teşekkür ederim. Çocuklarımıza, gençlerimize milli, manevi değerlerini, Ramazan ayının atmosferini aktarmak için bu programların önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tarz milli, manevi değerlerimizi yaşayacağımız etkinliklere gelecekte de devam edeceğiz, önem göstereceğiz. Gençlerimize ve çocuklarımıza bu kültürümüzü, inançlarımızı en doğru şekilde aktaracağız. Katılımınız için sizlere tekrardan teşekkür ediyor, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Konuşmanın ardından Şirinköy semalarında bir birinden muhteşem ilahiler yankılanırken, katılımcıları mest etti. İlahilerle birlikte yapılan sema gösterisiyle Ramazan programı son buldu.
Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yapılan programlara Şirinköy’de devam edildi. Şirinköy’lüler programa yoğun ilgi gösterirken, Başkan Ali Yıldırım Sezer milli, manevi değerlerimizi yaşadığımız bu etkinliklere çocuklarınızla katılmanız beni ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Gölcük Belediyesi'nin Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yaptığı programlara Şirinköy ile devam edildi. Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Çocuklarının çokluğu dikkat çekerken, çeşitli oyunlarla hem gönüllerince eğlendiler, hem de milli, manevi atmosferi yaşamış oldular.

"ÇOCUKLARA MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİMİZİ AKTARACAĞIZ"

İlçemizin tanınmış sunucusu Abdullah Yıldırım'ın duygulandıran hikayeleri katılımcıları derinden etkilerken, Kuran-ı Kerim Tilavetiyle programa devam edildi. Sonrasında Başkan Ali Yıldırım Sezer Şirinköy’lülere seslendi ve şunları söyledi: Bir Ramazan programımızda siz Şirinköylü hemşehrilerimizle bir araya gelmekten çok mutluyum. Görüyorum ki, yoğun bir şekilde çocuklarınızla birlikte buraya katılmışsınız. Bunun için sizlere ayrıca teşekkür ederim. Çocuklarımıza, gençlerimize milli, manevi değerlerini, Ramazan ayının atmosferini aktarmak için bu programların önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tarz milli, manevi değerlerimizi yaşayacağımız etkinliklere gelecekte de devam edeceğiz, önem göstereceğiz. Gençlerimize ve çocuklarımıza bu kültürümüzü, inançlarımızı en doğru şekilde aktaracağız. Katılımınız için sizlere tekrardan teşekkür ediyor, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Konuşmanın ardından Şirinköy semalarında bir birinden muhteşem ilahiler yankılanırken, katılımcıları mest etti. İlahilerle birlikte yapılan sema gösterisiyle Ramazan programı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.