LASTİK İŞ
ismail

ŞİRİNKÖY DE SERVİS MİNÜBÜSÜ DEVRİLDİ

Gündem 01.02.2019 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİRİNKÖY DE SERVİS MİNÜBÜSÜ DEVRİLDİ

Şirinköy 17 Ağustos Bulvarında meydana gelen kazada servis minübüsü ile hafif ticari araç çarpıştı..Çarpışmanın etkisi ile servis minübüsü devrildi.Kazada her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

aza Gölcük 17 Ağustos Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Adnan Ş. idaresindeki 41 P 2762 plakalı bir fabrikanın işçilerinin taşındığı midibüs ile Şaban S. yönetimindeki 41 GD 116 hafif ticari araç çarpıştı. Kazada işçilerin bulunduğu midibüsteki sürücü Adnan Ş., Alper V., Barış Ç. isimli işçiler ile hafif ticari araç sürücüsü Şaban S. ve araçta bulunan çocukları E.S. ile K.S. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulanslarda yapılan yaralılardan Şaban S., E.S., K.S. ve Adnan S. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne; Alper V., Barış Ç. isimli işçiler ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.  
Şirinköy 17 Ağustos Bulvarında meydana gelen kazada servis minübüsü ile hafif ticari araç çarpıştı..Çarpışmanın etkisi ile servis minübüsü devrildi.Kazada her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

aza Gölcük 17 Ağustos Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Adnan Ş. idaresindeki 41 P 2762 plakalı bir fabrikanın işçilerinin taşındığı midibüs ile Şaban S. yönetimindeki 41 GD 116 hafif ticari araç çarpıştı. Kazada işçilerin bulunduğu midibüsteki sürücü Adnan Ş., Alper V., Barış Ç. isimli işçiler ile hafif ticari araç sürücüsü Şaban S. ve araçta bulunan çocukları E.S. ile K.S. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulanslarda yapılan yaralılardan Şaban S., E.S., K.S. ve Adnan S. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne; Alper V., Barış Ç. isimli işçiler ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.