LASTİK İŞ
ismail

ŞİRİNKÖY GÖLMEK AÇILDI

Gölcük 13.12.2016 - 14:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİRİNKÖY GÖLMEK AÇILDI

Gölcük Belediyesi Şirinköy Mahalle Konağı Gölmek Kurs Merkezi açıldı.

Eski adıyla Kızılay Toplum Merkezi binası, yaklaşık bir ay önce Gölcük Belediyesi tarafından kiralanarak tadilatı yapıldı. Bugün saat 14.00'da açılışı yapılan yeni hizmet binası içinde Şirinköy Muhtarlık ofisi ve 3 adet Gölmek Kurs Merkezi hizmet verecek. Açılışta sırasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş birer konuşma yaptı. Açılışa Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yönetimi ve kursiyerler ile mahalleli vatandaşlar da katıldı. Açılış kurdelası protokol tarafından hayırlı hizmetlere vesile olması dilekleriyle kesildi.
Gölcük Belediyesi Şirinköy Mahalle Konağı Gölmek Kurs Merkezi açıldı.

Eski adıyla Kızılay Toplum Merkezi binası, yaklaşık bir ay önce Gölcük Belediyesi tarafından kiralanarak tadilatı yapıldı. Bugün saat 14.00'da açılışı yapılan yeni hizmet binası içinde Şirinköy Muhtarlık ofisi ve 3 adet Gölmek Kurs Merkezi hizmet verecek.

Açılışta sırasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş birer konuşma yaptı. Açılışa Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yönetimi ve kursiyerler ile mahalleli vatandaşlar da katıldı. Açılış kurdelası protokol tarafından hayırlı hizmetlere vesile olması dilekleriyle kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.