ŞİRİNKÖY İÇİN İYİ BİTTİ 5-3

Spor 08.01.2018 - 14:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİRİNKÖY İÇİN İYİ BİTTİ 5-3

1. Amatör Lig B Grubu’nda düşmeme mücadelesi veren Şirinköyspor ile ilk 3 için sahaya çıkan Bağçeşmespor arasındaki maçta tam 8 gol vardı. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi 5-3 kazanan Gölcük Şirinköyspor puanını 20’ye çıkardı ve ligin bitimine 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

BAĞÇEŞME’YE MUCİZE LAZIM Şirinköy’de günün yıldızı Emre attığı 3 golle yıldızlaşırken, diğer goller Hakan Akman ve Oktay’dan geldi. 70. dakikaya 3-3 berabere giren ve son 20 dakikada rakibine teslim olan Bağçeşme’nin golleri ise Murat (2) ve Emre’den geldi. Uzuntarla’nın kazanması ile Bağçeşme de ilk 3 yolundaki şansını çok azalttı. Bağçeşmenin ligde kalan iki maçını kazanması, Uzuntarla ve Bahçecik’in son iki maçını kaybetmeleri gerekiyor.   GÖLCÜK ŞİRİNKÖYSPOR: 5       BAĞÇEŞMESPOR: 3 STAT: Değirmendere HAKEMLER: Muharrem Kırbaş ***, Erhan Atakay ***, Osman Kılıç ***    GÖLCÜK ŞİRİNKÖYSPOR:  Osman ***, Alperen *** (Soner **), Serhat ***, Ali Rıza *** Aslanhan *** Oktay***, Tunaha ***(Hakan Akman ***), Emre****(Hakan Karaduman**) Bircan*** , Doğukan ***   BAĞÇEŞMESPOR: Halil **, Kadir** (Özgür**), Semih **, Fatih **, Yusuf **, Hamitcan*** Doğan** Nazif**(Ufuk**), Mustafa**, Murat***, Burak***(Hasan**)   GOLLER: Emre Dk. 20, 32 ve 39, Hakan Akman Dk.74, Oktay Dk.84 (Gölcük Şirinköy) , Murat Dk.48 ve 70 Burak Dk.52 (Bağçeşme)   KIRMIZI KART: Özgür Dk.79 (Bağçeşme)
1. Amatör Lig B Grubu’nda düşmeme mücadelesi veren Şirinköyspor ile ilk 3 için sahaya çıkan Bağçeşmespor arasındaki maçta tam 8 gol vardı. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi 5-3 kazanan Gölcük Şirinköyspor puanını 20’ye çıkardı ve ligin bitimine 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi.
BAĞÇEŞME’YE MUCİZE LAZIM
Şirinköy’de günün yıldızı Emre attığı 3 golle yıldızlaşırken, diğer goller Hakan Akman ve Oktay’dan geldi. 70. dakikaya 3-3 berabere giren ve son 20 dakikada rakibine teslim olan Bağçeşme’nin golleri ise Murat (2) ve Emre’den geldi. Uzuntarla’nın kazanması ile Bağçeşme de ilk 3 yolundaki şansını çok azalttı. Bağçeşmenin ligde kalan iki maçını kazanması, Uzuntarla ve Bahçecik’in son iki maçını kaybetmeleri gerekiyor.
 
GÖLCÜK ŞİRİNKÖYSPOR: 5      
BAĞÇEŞMESPOR: 3
STAT: Değirmendere
HAKEMLER: Muharrem Kırbaş ***, Erhan Atakay ***, Osman Kılıç *** 
 
GÖLCÜK ŞİRİNKÖYSPOR:  Osman ***, Alperen *** (Soner **), Serhat ***, Ali Rıza *** Aslanhan *** Oktay***, Tunaha ***(Hakan Akman ***), Emre****(Hakan Karaduman**) Bircan*** , Doğukan ***
 
BAĞÇEŞMESPOR: Halil **, Kadir** (Özgür**), Semih **, Fatih **, Yusuf **, Hamitcan*** Doğan** Nazif**(Ufuk**), Mustafa**, Murat***, Burak***(Hasan**)
 
GOLLER: Emre Dk. 20, 32 ve 39, Hakan Akman Dk.74, Oktay Dk.84 (Gölcük Şirinköy) , Murat Dk.48 ve 70 Burak Dk.52 (Bağçeşme)
 
KIRMIZI KART: Özgür Dk.79 (Bağçeşme)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.