ŞİRİNKÖY İLKOKULU VE SELİMİYE KÖYÜ KURS SERGİSİ AÇILDI

27.05.2016 - 08:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞİRİNKÖY İLKOKULU VE SELİMİYE KÖYÜ KURS SERGİSİ AÇILDI

Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şirinköy ilkokulu ve Selimiye Köyü kurslarının karma sergisi açıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet H. Arvas Tarafından Şirinköy İlkokulunda gerçekleştirildi. Çok sayıda kursiyerin katıldığı açılışta kursiyerlerin hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı. Şirinköy İlkokulunda açılan serginin açılış töreninde bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “bu kurslar vaktini boşa harcamak istemeyen ve kendilerine bir şeyler katmak isteyen bayanlarımızın kendilerini geliştirmeleri için bulunmaz bir fırsattır. Bir yıl boyunca kurslara giderek kendilerini geliştiren ve yeni ürünler üreten bayanlarımız hem aile bütçelerine katkıda bulunuyor hem de boş vakitlerini değerlendiriyorlar ” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş açılan sergiyi gezerken bayanlar tarafından yapılan el işi ve İğne Oyası eserlerini yakından inceledi. Program katılımcılara ikram ile sona erdi.
Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şirinköy ilkokulu ve Selimiye Köyü kurslarının karma sergisi açıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet H. Arvas Tarafından Şirinköy İlkokulunda gerçekleştirildi. Çok sayıda kursiyerin katıldığı açılışta kursiyerlerin hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı.

Şirinköy İlkokulunda açılan serginin açılış töreninde bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “bu kurslar vaktini boşa harcamak istemeyen ve kendilerine bir şeyler katmak isteyen bayanlarımızın kendilerini geliştirmeleri için bulunmaz bir fırsattır. Bir yıl boyunca kurslara giderek kendilerini geliştiren ve yeni ürünler üreten bayanlarımız hem aile bütçelerine katkıda bulunuyor hem de boş vakitlerini değerlendiriyorlar ” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş açılan sergiyi gezerken bayanlar tarafından yapılan el işi ve İğne Oyası eserlerini yakından inceledi. Program katılımcılara ikram ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.