Şirinköy de Kaza !

15.08.2013 - 14:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Şirinköy de Kaza !

Şirinköy Fuat PAşa CAddesi'nde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı...

Gölcük istikametinden gelen İl Tarım Müdürlüğüne ait Dablo marka araçla İhsaniye yönünden gelen Doğan sl marka araçla kafakafaya çarpıştı. İl Tarım müdürlüğü aracanın şöferi Sebahattin Gökkaya ve beraberinde Mühendis Arzu Ataç,Canan Durmuş hafif yaralandılar.Doğan Sl marka aracın şöferi Cuma Özdemir ağır yaralı olarak Gölcük Necati Çelik hastanesine kaldırıldılar.
Şirinköy Fuat PAşa CAddesi'nde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı...

Gölcük istikametinden gelen İl Tarım Müdürlüğüne ait Dablo marka araçla İhsaniye yönünden gelen Doğan sl marka araçla kafakafaya çarpıştı.

İl Tarım müdürlüğü aracanın şöferi Sebahattin Gökkaya ve beraberinde Mühendis Arzu Ataç,Canan Durmuş hafif yaralandılar.Doğan Sl marka aracın şöferi Cuma Özdemir ağır yaralı olarak Gölcük Necati Çelik hastanesine kaldırıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.