LASTİK İŞ
ismail

ŞİRİNKÖYSPOR’DA BAŞKAN YENİDEN VEDAT KARABULUT OLDU

Spor 02.07.2020 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİRİNKÖYSPOR’DA BAŞKAN YENİDEN VEDAT KARABULUT OLDU

Şirinköyspor’da yapılan Olağan kongre sonunda yenden başkan seçilen Vedat Karabulut: Bugünkü olağan kongremizde çok değerli arkadaşlarım beni tekrardan ŞİRİNKÖYSPOR kulüp Başkanlığına layık gördüler herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Şirinköyspor’da yapılan Olağan kongre sonunda yenden başkan seçilen Vedat Karabulut: Bugünkü olağan kongremizde çok değerli arkadaşlarım beni tekrardan ŞİRİNKÖYSPOR kulüp Başkanlığına layık gördüler herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte bu değerli arkadaşlarımla ŞİRİNKÖYSPOR kulübümüzde yeni projelerle daha sağlam bir zeminde kurumsallaşma adına projeler geliştirip çocuklarımızın geleceğini planlamada daha aktif bir rol oynayacağız. 01.07.2020 tarihi kulübümüz adına atılan yeni bir adımın tarihidir. Geleceğimiz olan gençlerin hayallerini gerçekleştirmeye yönelik devam eden mücadelemizin tarihidir. Sen ve ben değil,”BİZ” olacağız. Biz olursak geleceğimiz olan gençlik olacak. Biz olursak geleceğe yönelik adımlarımızda,planlarımızda hayallerimizde ki ŞİRİNKÖYSPOR olacak. ŞİRİNKÖYSPOR’un geleceğine yönelik kararları almaktan çekinmeyecek,gençlerin ve kulübümüzün ilerlemesi adına vereceğimiz mücadeleden de vazgeçmeyeceğiz. Geçmişte yola çıktığımızda mesajımız netti. Önce Saygı Önce Sevgi Daha sonra başarı demiştik. Saygı ve sevgi ile kazanacağımız nice başarıların umuduyla yeniden başlıyoruz. Görev dağılımı yapıldı Başkan:Vedat KARABULUT 2.Başkan:Halil İbrahim BÜYÜKACAR Mali Asbaşkan:Mustafa AKÇAYİR İdari Asbaşkan:Barış İŞERİ Futbol Şubesi Sorumlusu:Metin PEKEN Basın Sözcüsü:Umutcan UZ Kulüp Müdürü:Erkan AYGÜN Genel Kaptan:Fatih ARSLAN Muhasip:Uğur KÜÇÜKYILMAZ Genel Sekreter:Murat AKÇA Bölge Temsilcisi:Nurettin BATTAL Altyapı Sorumlusu: Ramazan Birkan Agun Üye:Erkan TOPTAŞ
Şirinköyspor’da yapılan Olağan kongre sonunda yenden başkan seçilen Vedat Karabulut: Bugünkü olağan kongremizde çok değerli arkadaşlarım beni tekrardan ŞİRİNKÖYSPOR kulüp Başkanlığına layık gördüler herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Şirinköyspor’da yapılan Olağan kongre sonunda yenden başkan seçilen Vedat Karabulut: Bugünkü olağan kongremizde çok değerli arkadaşlarım beni tekrardan ŞİRİNKÖYSPOR kulüp Başkanlığına layık gördüler herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte bu değerli arkadaşlarımla ŞİRİNKÖYSPOR kulübümüzde yeni projelerle daha sağlam bir zeminde kurumsallaşma adına projeler geliştirip çocuklarımızın geleceğini planlamada daha aktif bir rol oynayacağız.
01.07.2020 tarihi kulübümüz adına atılan yeni bir adımın tarihidir. Geleceğimiz olan gençlerin hayallerini gerçekleştirmeye yönelik devam eden mücadelemizin tarihidir.
Sen ve ben değil,”BİZ” olacağız. Biz olursak geleceğimiz olan gençlik olacak. Biz olursak geleceğe yönelik adımlarımızda,planlarımızda hayallerimizde ki ŞİRİNKÖYSPOR olacak.
ŞİRİNKÖYSPOR’un geleceğine yönelik kararları almaktan çekinmeyecek,gençlerin ve kulübümüzün ilerlemesi adına vereceğimiz mücadeleden de vazgeçmeyeceğiz.
Geçmişte yola çıktığımızda mesajımız netti. Önce Saygı
Önce Sevgi
Daha sonra başarı demiştik.
Saygı ve sevgi ile kazanacağımız nice başarıların umuduyla yeniden başlıyoruz.
Görev dağılımı yapıldı
Başkan:Vedat KARABULUT
2.Başkan:Halil İbrahim BÜYÜKACAR
Mali Asbaşkan:Mustafa AKÇAYİR
İdari Asbaşkan:Barış İŞERİ
Futbol Şubesi Sorumlusu:Metin PEKEN
Basın Sözcüsü:Umutcan UZ
Kulüp Müdürü:Erkan AYGÜN
Genel Kaptan:Fatih ARSLAN
Muhasip:Uğur KÜÇÜKYILMAZ
Genel Sekreter:Murat AKÇA
Bölge Temsilcisi:Nurettin BATTAL
Altyapı Sorumlusu: Ramazan Birkan Agun
Üye:Erkan TOPTAŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.