Sivil Memurlar Sendikası Üye Ve Temsilcileri İftarda Buluştu

30.07.2013 - 17:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Sivil Memurlar Sendikası Üye Ve Temsilcileri İftarda Buluştu

    Türk silahlı kuvvetlerinde çalışan sivil memurlarının kurduğu SİME-SEN üyeleri iftarda bir araya geldi.   2011'den bu yana Kocaeli-Adapazarı-Yalova bölgesi olarak örgütlenmesini tamamlayan sivil memurlar SİME- SEN yönetim kurulu üyeleri kurucular, kurul üyeleri ve gönüllü birlik temsilcileri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.   İftar öncesi yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Yaşar Özbek, birlik ve beraberliklerinin had safhada olduğunu belirtti. Özbek “SİME – SEN emin adımlarla yürüyen milli ve manevi değerleri gözeterek çalışma başarısını yükseltiyor. Hür sendikacılık çerçevesi içerisinde üyelerimiz sosyal adalet ve güvenliğine kavuşacak” dedi.

 

 

Türk silahlı kuvvetlerinde çalışan sivil memurlarının kurduğu SİME-SEN üyeleri iftarda bir araya geldi.

 

2011'den bu yana Kocaeli-Adapazarı-Yalova bölgesi olarak örgütlenmesini tamamlayan sivil memurlar SİME- SEN yönetim kurulu üyeleri kurucular, kurul üyeleri ve gönüllü birlik temsilcileri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

İftar öncesi yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Yaşar Özbek, birlik ve beraberliklerinin had safhada olduğunu belirtti. Özbek “SİME – SEN emin adımlarla yürüyen milli ve manevi değerleri gözeterek çalışma başarısını yükseltiyor. Hür sendikacılık çerçevesi içerisinde üyelerimiz sosyal adalet ve güvenliğine kavuşacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.