SİYASETTE KADIN DAYANIŞMASI

Asayiş 27.01.2019 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİYASETTE KADIN DAYANIŞMASI

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İYİ Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi AK Parti ile MHP, Cumhur İttifakı’nı devam ettirirken CHP ile İYİ Parti de ilimizde Millet İttifakı’nı devam ettiriyor. Bu kapsamda CHP ile İYİ Parti, Kocaeli genelinde bir ilçe haricinde ittifak yapma kararı aldı. Buna göre İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Gölcük’te CHP ile birlikte çalışmalarını sürdürecek ve CHP’nin belediye başkan adayı olan İsmet İşeri’nin kazanması adına çalışacak. Bu karardan hareketle CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, geçtiğimiz Cuma akşamı İYİ Parti İlçe Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Ziyarette CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi ile ev sahibi olarak İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Oktar Kul ve yönetimi ile İYİ Parti’li kadınlar hazır bulundu. Seçimde birlikte çalışacağız Gerçekleştirilen ziyarette ilk sözü alan CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Öncelikle bizleri burada kabul etmenizden ötürü teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere 24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı olarak beraber çalışmış ve bu kapsamda bir ittifakımız olmuştu. Söz konusu işbirliğini bu dönemde, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde de devam ettireceğiz. Partilerimizin genel merkezleri ve il başkanlıklarınca yapılan görüşmelerde bu kararın alınması ile birlikte yerel seçim çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz. Çıktığımız bu yolun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Artık kol kola yürüyeceğiz” dedi. Birlikte kazanacağız İYİ Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Oktar Kul, ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunarak, “Sizin de belirttiğiniz gibi 24 Haziran seçimlerinde birlikte yol yürümüştük. Önümüzdeki 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de hep birlikte çalışacağız. Gölcük’te halkımızın çoğunluğu bir değişimin olması yönünde görüş belirtiyor. Bizler de İYİ Parti ve CHP olarak bu kapsamda, partimiz üst yöneticilerinin aldığı karar doğrultusunda, Gölcük’te CHP’yi, sizlerle birlikte destekleyeceğiz. Değişim olması adına her iki partinin tüm üyeleri canla başla çalışacaktır. Birlikte çıktığımız bu yolda gücümüzü yansıtmamız durumunda seçimi kazanacağımızdan eminiz” şeklinde konuştu.
CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İYİ Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi AK Parti ile MHP, Cumhur İttifakı’nı devam ettirirken CHP ile İYİ Parti de ilimizde Millet İttifakı’nı devam ettiriyor. Bu kapsamda CHP ile İYİ Parti, Kocaeli genelinde bir ilçe haricinde ittifak yapma kararı aldı. Buna göre İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Gölcük’te CHP ile birlikte çalışmalarını sürdürecek ve CHP’nin belediye başkan adayı olan İsmet İşeri’nin kazanması adına çalışacak. Bu karardan hareketle CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, geçtiğimiz Cuma akşamı İYİ Parti İlçe Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Ziyarette CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi ile ev sahibi olarak İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Oktar Kul ve yönetimi ile İYİ Parti’li kadınlar hazır bulundu.

Seçimde birlikte çalışacağız

Gerçekleştirilen ziyarette ilk sözü alan CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Öncelikle bizleri burada kabul etmenizden ötürü teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere 24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı olarak beraber çalışmış ve bu kapsamda bir ittifakımız olmuştu. Söz konusu işbirliğini bu dönemde, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde de devam ettireceğiz. Partilerimizin genel merkezleri ve il başkanlıklarınca yapılan görüşmelerde bu kararın alınması ile birlikte yerel seçim çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz. Çıktığımız bu yolun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Artık kol kola yürüyeceğiz” dedi.

Birlikte kazanacağız

İYİ Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Oktar Kul, ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunarak, “Sizin de belirttiğiniz gibi 24 Haziran seçimlerinde birlikte yol yürümüştük. Önümüzdeki 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de hep birlikte çalışacağız. Gölcük’te halkımızın çoğunluğu bir değişimin olması yönünde görüş belirtiyor. Bizler de İYİ Parti ve CHP olarak bu kapsamda, partimiz üst yöneticilerinin aldığı karar doğrultusunda, Gölcük’te CHP’yi, sizlerle birlikte destekleyeceğiz. Değişim olması adına her iki partinin tüm üyeleri canla başla çalışacaktır. Birlikte çıktığımız bu yolda gücümüzü yansıtmamız durumunda seçimi kazanacağımızdan eminiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.