LASTİK İŞ

SİYASETTE KADININ YERİ

Asayiş 18.05.2017 - 08:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİYASETTE KADININ YERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında 'Gelecek Yerel ve Genel Seçimlerde Kadının Rolü ve Beklentileri' konulu danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür Korkmaz, STK Kadın Kolları Yönetimleri ve partililer katıldı. Danışma Kurulu Toplantısında Divan Kurulu Başkanlığı'na Türkan Çimen, Roportörlüklere de Binnur İkizoğlu ve Oya Elmaser seçildi.  2019 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri,  “Kadın Kollarımızın gerçekleştirdiği 'Gelecek Yerel ve Genel Seçimlerde Kadının Rolü ve Beklentileri' konulu toplantıyı önemsediğimi belirtmek istiyorum. 2019 Seçimleri gerçekten çok önemli.  Bugün ülkemizde yaşanan olayları hepimiz takip etmekteyiz. Atatürk'e ve manevi hatıralarına yapılan ahlaksızlığa karşı bizlerde suç duyurusunda bulunduk. Ülkemizde ne yazık ki hukuk, adalet istenilen düzeyde değil. Bu yüzden çok çalışmalı, halkımıza gerçekleri göstermeli ve CHP'yi iktidara taşımalıyız” dedi. ÜLKEMİZ İÇİN NE YAPABİLİRİZ CHP Kadın Kolları başkanı  Türkan Çimen, ülkemizde yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çimen, “Bizler referandum sürecinde halkımıza neden Hayır denilmesi gerektiğini anlattık. Halkımızla bir çok ziyarette bir araya geldik.  Referandumda çıkan sonuç ortadadır. Ülkemizde de yaşanan olaylar ortadadır. Kesinlikle hayırların önde olduğu bir ortamda çıkan sonuç toplumun vicdanında kabul edilmemiştir. Ülkemizde Cumhuriyetle birlikte kazanılan kazanımlarıyla ilgili geriye dönüş vardır. Bu durum çok üzücüdür. Bizler bugün burada 'Gelecek Yerel ve Genel Seçimlerde Kadının Rolü ve Beklentileri' konulu danışma kurulu toplantımızda ülkemiz için ve partimiz için ne yapabiliriz onu konuşacağız. Bugün buraya davet ettiğimiz tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.  MAHALLENİZDE MUHTAR OLUN CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür Korkmaz, “Bugün CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarımızın gerçekleştirdiği Danışma Kurulu Toplantısını çok önemli bulduğumu belirtmek istiyorum. Bizler ülkemiz için 2019 yılına çok iyi hazırlanacağız. Sizlerden tek isteğim mahallelerinizde Muhtar olun. Muhtarları çok önemsiyorum. Çünkü Mahallelerde muhtarlığı elinde bulunduran partiler seçimleri kazanıyor. Bu yüzden sizlerde Muhtar olun”  dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında 'Gelecek Yerel ve Genel Seçimlerde Kadının Rolü ve Beklentileri' konulu danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi.


Toplantıya CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür Korkmaz, STK Kadın Kolları Yönetimleri ve partililer katıldı.
Danışma Kurulu Toplantısında Divan Kurulu Başkanlığı'na Türkan Çimen, Roportörlüklere de Binnur İkizoğlu ve Oya Elmaser seçildi. 
2019 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ
CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri,  “Kadın Kollarımızın gerçekleştirdiği 'Gelecek Yerel ve Genel Seçimlerde Kadının Rolü ve Beklentileri' konulu toplantıyı önemsediğimi belirtmek istiyorum. 2019 Seçimleri gerçekten çok önemli.  Bugün ülkemizde yaşanan olayları hepimiz takip etmekteyiz. Atatürk'e ve manevi hatıralarına yapılan ahlaksızlığa karşı bizlerde suç duyurusunda bulunduk. Ülkemizde ne yazık ki hukuk, adalet istenilen düzeyde değil. Bu yüzden çok çalışmalı, halkımıza gerçekleri göstermeli ve CHP'yi iktidara taşımalıyız” dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN NE YAPABİLİRİZ
CHP Kadın Kolları başkanı  Türkan Çimen, ülkemizde yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çimen, “Bizler referandum sürecinde halkımıza neden Hayır denilmesi gerektiğini anlattık. Halkımızla bir çok ziyarette bir araya geldik.  Referandumda çıkan sonuç ortadadır. Ülkemizde de yaşanan olaylar ortadadır. Kesinlikle hayırların önde olduğu bir ortamda çıkan sonuç toplumun vicdanında kabul edilmemiştir. Ülkemizde Cumhuriyetle birlikte kazanılan kazanımlarıyla ilgili geriye dönüş vardır. Bu durum çok üzücüdür. Bizler bugün burada 'Gelecek Yerel ve Genel Seçimlerde Kadının Rolü ve Beklentileri' konulu danışma kurulu toplantımızda ülkemiz için ve partimiz için ne yapabiliriz onu konuşacağız. Bugün buraya davet ettiğimiz tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

MAHALLENİZDE MUHTAR OLUN
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür Korkmaz, “Bugün CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarımızın gerçekleştirdiği Danışma Kurulu Toplantısını çok önemli bulduğumu belirtmek istiyorum. Bizler ülkemiz için 2019 yılına çok iyi hazırlanacağız. Sizlerden tek isteğim mahallelerinizde Muhtar olun. Muhtarları çok önemsiyorum. Çünkü Mahallelerde muhtarlığı elinde bulunduran partiler seçimleri kazanıyor. Bu yüzden sizlerde Muhtar olun”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.