LASTİK İŞ
ismail

SİYASİ PARTİLERDEN SAMİMİ POZLAR

Asayiş 23.04.2018 - 10:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİYASİ PARTİLERDEN SAMİMİ POZLAR

Haziran’da yapılacak erken seçim öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı programında AK Parti ve MHP yan yana dururken. CHP, İYİ parti ve Saadet Partisi yan yana poz verdi.

AK PARTİ MHP YAN YANA 24 haziran erken seçim için tüm siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Dün CHP’nin iyi Partiye 15 Milletvekili vermesinin ardından ilçemizde de ittifaklar yan yana durmayı tercih etti. AK parti İlçe Başkanı idris Alp ile MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır 23 Nisan töreninde yan yana durarak sohbet etti. Samimi pozlar verdiler. CHP  İYİ PARTİ VE SAADET YAN YANA Dün CHP’nin iyi Partiye 15 Milletvekili vermesinin ardından 23 Nisan Töreninde CHP ilçe Başkanı ismet İşeri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve İYİ parti İlçe Başkanı Büşra Karademir birlikte poz verdiler.
Haziran’da yapılacak erken seçim öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı programında AK Parti ve MHP yan yana dururken. CHP, İYİ parti ve Saadet Partisi yan yana poz verdi.

AK PARTİ MHP YAN YANA

24 haziran erken seçim için tüm siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Dün CHP’nin iyi Partiye 15 Milletvekili vermesinin ardından ilçemizde de ittifaklar yan yana durmayı tercih etti. AK parti İlçe Başkanı idris Alp ile MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır 23 Nisan töreninde yan yana durarak sohbet etti. Samimi pozlar verdiler.

CHP  İYİ PARTİ VE SAADET YAN YANA

Dün CHP’nin iyi Partiye 15 Milletvekili vermesinin ardından 23 Nisan Töreninde CHP ilçe Başkanı ismet İşeri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve İYİ parti İlçe Başkanı Büşra Karademir birlikte poz verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.