SİYASİLER SORUNLARA ÇÖZÜM ARIYOR

Asayiş 05.12.2016 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİYASİLER SORUNLARA ÇÖZÜM ARIYOR

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan il başkanları değerlendirme toplantısında konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tramvay çalışmaları ilgili olarak, “Esnafımızın yaşadığı sorunları da göz ardı etmiyoruz" dedi.

Her ayın ilk pazartesi günü yapılan İl Başkanları Değerlendirme Toplantılarının 6.’sı DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde KYÖD Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Değerlendirme toplantısında kent gündemine dair fikir alışverişinde bulunuldu. DSP il Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen il başkanları değerlendirme toplantısına AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katılım gösterdi. Bir sonraki il başkanları değerlendirme toplantısına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ev sahipliği yapacak.  Toplantı Sukay Park’da yapılacak. Sarıbay’ın ev sahipliğinde yapılacak olan toplantının konusunun eğitim olacağı açıklandı.   EN DOĞRUSU İÇİN GAYRET EDİYORUZ İl Başkanları değerlendirme toplantısında konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Bugün Kocaeli’nin konuları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Herkes fikrini söyledi. Yapılacak önemli işler var. Toplantımızda Kocaelispor, Çöp fabrikası, MİA projesi ve Tramvay projeleri gibi projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çöp yakma tesisi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kocaeli için en doğrusunun yapılması için gayret edeceğiz. Kocaelispor ile ilgili Şemsettin Başkan ve Cengiz beyin çalışmaları sayesinde önemli bir aşama kaydedildi. Tramvayla ilgili çalışmalar devam ediyor. Nisan mayıs gibi çalışmaların biteceği ve hizmete gireceği söylendi. Ocak ayının ilk pazartesi günü Cengiz başkana misafir olacağız. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanını bu toplantıdan sonra ziyaret edemeyeceğiz. Burada biraz geç kaldım randevu almak için açıkçası” dedi.   GÜZELOĞLU VE KARAOSMANOĞLU İLE GÖRÜŞME OLMAYACAK DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, her il başkanları toplantısı sonrasında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile toplantılar yaptıklarını bu defa yapamayacaklarını açıkladı. Dedeoğlu, vali ve büyükşehir belediye başkanından randevu alınmasında geç kalınmasından dolayı görüşme olamayacağını kaydetti.    GEREKEN ADIMLARI ATARIZ Tramvay çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Tramvayla ilgili aralık ayının sonunda kazı çalışmaları bitecek, ray döşeme ve düzenleme çalışmalarına geçilecek. Mart sonu gibi deneme sürüşlerinin başlayacağını düşünüyoruz. Esnafımızın yaşadığı sorunları da göz ardı etmiyoruz. Belediye imkanları bağlamında adımlar atılıyor. Teklif ve önerilere istişare etme manasında açığız. Yerel bağlamda yapılması gerekenler anlamında müzakere ederek atılması gereken adımları atarız”  açıklamasında bulundu
DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan il başkanları değerlendirme toplantısında konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tramvay çalışmaları ilgili olarak, “Esnafımızın yaşadığı sorunları da göz ardı etmiyoruz" dedi.

Her ayın ilk pazartesi günü yapılan İl Başkanları Değerlendirme Toplantılarının 6.’sı DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde KYÖD Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Değerlendirme toplantısında kent gündemine dair fikir alışverişinde bulunuldu. DSP il Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen il başkanları değerlendirme toplantısına AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katılım gösterdi. Bir sonraki il başkanları değerlendirme toplantısına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ev sahipliği yapacak.  Toplantı Sukay Park’da yapılacak. Sarıbay’ın ev sahipliğinde yapılacak olan toplantının konusunun eğitim olacağı açıklandı.

 

EN DOĞRUSU İÇİN GAYRET EDİYORUZ

İl Başkanları değerlendirme toplantısında konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Bugün Kocaeli’nin konuları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Herkes fikrini söyledi. Yapılacak önemli işler var. Toplantımızda Kocaelispor, Çöp fabrikası, MİA projesi ve Tramvay projeleri gibi projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çöp yakma tesisi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kocaeli için en doğrusunun yapılması için gayret edeceğiz. Kocaelispor ile ilgili Şemsettin Başkan ve Cengiz beyin çalışmaları sayesinde önemli bir aşama kaydedildi. Tramvayla ilgili çalışmalar devam ediyor. Nisan mayıs gibi çalışmaların biteceği ve hizmete gireceği söylendi. Ocak ayının ilk pazartesi günü Cengiz başkana misafir olacağız. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanını bu toplantıdan sonra ziyaret edemeyeceğiz. Burada biraz geç kaldım randevu almak için açıkçası” dedi.

 

GÜZELOĞLU VE KARAOSMANOĞLU İLE GÖRÜŞME OLMAYACAK

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, her il başkanları toplantısı sonrasında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile toplantılar yaptıklarını bu defa yapamayacaklarını açıkladı. Dedeoğlu, vali ve büyükşehir belediye başkanından randevu alınmasında geç kalınmasından dolayı görüşme olamayacağını kaydetti. 

 

GEREKEN ADIMLARI ATARIZ

Tramvay çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Tramvayla ilgili aralık ayının sonunda kazı çalışmaları bitecek, ray döşeme ve düzenleme çalışmalarına geçilecek. Mart sonu gibi deneme sürüşlerinin başlayacağını düşünüyoruz. Esnafımızın yaşadığı sorunları da göz ardı etmiyoruz. Belediye imkanları bağlamında adımlar atılıyor. Teklif ve önerilere istişare etme manasında açığız. Yerel bağlamda yapılması gerekenler anlamında müzakere ederek atılması gereken adımları atarız”  açıklamasında bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.