LASTİK İŞ
ismail

SİZ EVİNİZDE KALIN GÖLCÜK BELEDİYESİ 7/24 HİZMETTE

27.03.2020 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİZ EVİNİZDE KALIN GÖLCÜK BELEDİYESİ 7/24 HİZMETTE

Gölcük Vefa Sosyal Grubu çalışmaları kapsamında Gölcük Belediyesi, Korona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle dışarıya çıkması yasak olan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların market alışverişi ve çeşitli ihtiyaçlarını 7/24 gidermeye devam ediyor.

Gölcük Belediyesi süreç başlangıcından bugüne kadar 510 vatandaşın evine bu noktada hizmet götürdü. SÜREÇ NASIL İŞLİYOR? 112, 155 ve 156 numaralı telefonları arayan vatandaşlar bu sayede Gölcük Vefa Sosyal Grubu çağrı merkezine ulaşıyor. Ardından çağrı merkezindeki görevli istenilen hizmete göre yönlendirmeyi yapıyor. Alışveriş desteği istenildiği zaman Gölcük Belediyesi’nde kurulu olan çağrı merkezi haberdar ediliyor. Adresi alan ekipler hemen harekete geçerek 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşın evine giderek liste ve ücreti teslim alıyor, marketlerden alışverişi gerçekleştiriyor. Süreç eve ürünlerin bırakılması ile tamamlanıyor. 510 VATANDAŞA YARDIM ELİ UZATILDI Bu kapsamda; sürecin başından bu yana yardım isteyen 510 vatandaşın alışverişi Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Bu hizmetten vatandaşlar çok memnun kalırken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletiyorlar.
Gölcük Vefa Sosyal Grubu çalışmaları kapsamında Gölcük Belediyesi, Korona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle dışarıya çıkması yasak olan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların market alışverişi ve çeşitli ihtiyaçlarını 7/24 gidermeye devam ediyor.

Gölcük Belediyesi süreç başlangıcından bugüne kadar 510 vatandaşın evine bu noktada hizmet götürdü.

SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

112, 155 ve 156 numaralı telefonları arayan vatandaşlar bu sayede Gölcük Vefa Sosyal Grubu çağrı merkezine ulaşıyor. Ardından çağrı merkezindeki görevli istenilen hizmete göre yönlendirmeyi yapıyor. Alışveriş desteği istenildiği zaman Gölcük Belediyesi’nde kurulu olan çağrı merkezi haberdar ediliyor. Adresi alan ekipler hemen harekete geçerek 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşın evine giderek liste ve ücreti teslim alıyor, marketlerden alışverişi gerçekleştiriyor. Süreç eve ürünlerin bırakılması ile tamamlanıyor.

510 VATANDAŞA YARDIM ELİ UZATILDI

Bu kapsamda; sürecin başından bu yana yardım isteyen 510 vatandaşın alışverişi Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Bu hizmetten vatandaşlar çok memnun kalırken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.