LASTİK İŞ

Skype MSN İle Birleşti, Hemen İndirin!

07.10.2013 - 15:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Skype MSN İle Birleşti, Hemen İndirin!

MSN Messenger, ilk kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi görmüştür. Bu ilgiyi hiç şüphesiz ki arkasında bulunan Microsoft desteğine borçludur. Hotmail ile tam bağlantılı bir şekilde çalıştığı için, mail sahibi kişiler otomatik olarak MSN Messenger hesabına da sahip oluyordu. Skype ile aynı dönemde piyasada olmasına karşın Skype’ın her daim önünde yer alan MSN, geçtiğimiz aylarda yayın hayatına son verdi. Ancak Skype ile birleşerek, artık MSN kullanıcılarının SKYPE üzerinden hesaplarına girebilmeleri sağlandı. Bu anlaşmadan sonra skype nedir sorusu için verilebilecek cevaplar da çeşitlenmiş oldu. Zira eskiden sadece kendi üye datası ile yetinmek zorunda kalan Skype, günümüzde en çok üyesi bulunan MSN Messenger’ı da bünyesine alarak bu alanda çok büyük bir adım atmıştır. Skype hesabınız bulunmuyor ancak Msn hesabınız bulunuyor ise, skype indirebilir ve hesabınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Tüm bunları tamamen ücretsiz yapacağınızı da bildirmekten gurur duyuyoruz.

MSN Messenger, ilk kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi görmüştür. Bu ilgiyi hiç şüphesiz ki arkasında bulunan Microsoft desteğine borçludur. Hotmail ile tam bağlantılı bir şekilde çalıştığı için, mail sahibi kişiler otomatik olarak MSN Messenger hesabına da sahip oluyordu. Skype ile aynı dönemde piyasada olmasına karşın Skype’ın her daim önünde yer alan MSN, geçtiğimiz aylarda yayın hayatına son verdi. Ancak Skype ile birleşerek, artık MSN kullanıcılarının SKYPE üzerinden hesaplarına girebilmeleri sağlandı.

Bu anlaşmadan sonra skype nedir sorusu için verilebilecek cevaplar da çeşitlenmiş oldu. Zira eskiden sadece kendi üye datası ile yetinmek zorunda kalan Skype, günümüzde en çok üyesi bulunan MSN Messenger’ı da bünyesine alarak bu alanda çok büyük bir adım atmıştır. Skype hesabınız bulunmuyor ancak Msn hesabınız bulunuyor ise, skype indirebilir ve hesabınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Tüm bunları tamamen ücretsiz yapacağınızı da bildirmekten gurur duyuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.