LASTİK İŞ
ismail

SOBADAN ÇIKAN YANGIN EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

20.01.2021 - 08:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SOBADAN ÇIKAN YANGIN EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

Derince de sobadan çıkan yangın, 3 kişilik ailenin yaşadığı tek katlı evi küle çevirdi.

 (İHA) - Olay, 00.30 sıralarında Kocaeli’nin Derince ilçesi Sırrıpaşa Mahallesi Dil Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Feridun Dülger (57), eşi ve annesinin yaşadığı evde yangın çıktı. Yangını fark eden Dülger ailesi, hemen dışarı çıkarak durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Yangın, kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Evi küle çeviren yangının sobadan çıktığı belirlendi Ekipler tarafından yapılan müdahale ile alevler, kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, Dülger ailesinin yanan evi kullanılmaz hale geldi. Ekipler tarafından yapılan ilk belirlemelere göre, yangının sobadan çıktığı tespit edildi. Olay sırasında kendisinin uyuduğunu, yangını eşinin fark ettiğini söyleyen Feridun Dülger, “Yangın sobadan çıkmış. Ben uyuyordum, çalışan insanım. Hanımım uyanıktı, televizyon izliyordu. Bir anda evi alev sardı. Hanım söyleyince hemen onları dışarı çıkarttım. Herhangi bir yaralanan olmadı” dedi.
Derince de sobadan çıkan yangın, 3 kişilik ailenin yaşadığı tek katlı evi küle çevirdi.

 (İHA) - Olay, 00.30 sıralarında Kocaeli’nin Derince ilçesi Sırrıpaşa Mahallesi Dil Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Feridun Dülger (57), eşi ve annesinin yaşadığı evde yangın çıktı. Yangını fark eden Dülger ailesi, hemen dışarı çıkarak durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Yangın, kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Evi küle çeviren yangının sobadan çıktığı belirlendi
Ekipler tarafından yapılan müdahale ile alevler, kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, Dülger ailesinin yanan evi kullanılmaz hale geldi. Ekipler tarafından yapılan ilk belirlemelere göre, yangının sobadan çıktığı tespit edildi. Olay sırasında kendisinin uyuduğunu, yangını eşinin fark ettiğini söyleyen Feridun Dülger, “Yangın sobadan çıkmış. Ben uyuyordum, çalışan insanım. Hanımım uyanıktı, televizyon izliyordu. Bir anda evi alev sardı. Hanım söyleyince hemen onları dışarı çıkarttım. Herhangi bir yaralanan olmadı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.