ŞOFÖR VE HOSTESLERE HİJYEN EĞİTİMİ VERİLECEK

Eğitim 09.09.2020 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ŞOFÖR VE HOSTESLERE HİJYEN EĞİTİMİ VERİLECEK

Gölcük’te öğrenci servisini taşıyan şoför ve yanında görevli hosteslere yönelik Gölcük Halk Eğitim Merkezinde Hijyen Kursu açılacak.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrenci taşıma servisleri çalışmaları da başlayacak. Bu kapsamda Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 21 Eylül öncesinde 8 saatlik hijyen kursu açılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “Eylülde okullar açılacak. Okulların açılışı öncesi öğrenci servisi taşıyan Şoför ve yanında görevli hosteslere yönelik merkezi binamızda hijyen kursu açılacak. Kursa kayıtlarını yapmak isteyen şoför ve yanında görevli olarak çalışan hosteslerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze müracaatı yapmaları gerekir. 21 Eylül öncesi Hijyen Kursumuz açılacaktır” dedi.         Fahri Haner
Gölcük’te öğrenci servisini taşıyan şoför ve yanında görevli hosteslere yönelik Gölcük Halk Eğitim Merkezinde Hijyen Kursu açılacak.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrenci taşıma servisleri çalışmaları da başlayacak. Bu kapsamda Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 21 Eylül öncesinde 8 saatlik hijyen kursu açılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “Eylülde okullar açılacak. Okulların açılışı öncesi öğrenci servisi taşıyan Şoför ve yanında görevli hosteslere yönelik merkezi binamızda hijyen kursu açılacak. Kursa kayıtlarını yapmak isteyen şoför ve yanında görevli olarak çalışan hosteslerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze müracaatı yapmaları gerekir. 21 Eylül öncesi Hijyen Kursumuz açılacaktır” dedi.      

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.