ŞOFÖRÜ OLMAYAN MİNİBÜS KAHVEYE DUVARINA ÇARPTI

Gündem 04.04.2019 - 09:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞOFÖRÜ OLMAYAN MİNİBÜS KAHVEYE DUVARINA ÇARPTI

Saraylı da şoförün para bozdurmak için indiği minibüs yokuş aşağı doğru yol aldı. Minibüs kahvehaneye çarparak dururken kazada 4 kişi yaralandı.

Olay Saraylı mahallesinde meydana geldi. Saraylı-Örcün hattında çalışan bir şoför, para bozdurmak için aracından inip yakındaki büfeye girdi. Araç bu sırada yokuş aşağı olan yolda yaklaşık 60-70 metre boyunca sürücüsüz olarak yol aldı. Şoför minibüsün peşinden koşsa da yetişemedi. Minibüs önce park halindeki araca daha sonra ise prefabrik kahveye çarparak durabildi.  Kahvehanede oturan vatandaşlar büyük panik yaşarken çevredekiler tarafından 112 acil sağlık ve polis ekiplerine durum bildirildi. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevre hastanelere kaldırdı. Olayda 4 yaralının olduğu öğrenilirken polis ekipleri soruşturma başlattı.   HABER VE FOTOĞRAF: MERVE SORGUN
Saraylı da şoförün para bozdurmak için indiği minibüs yokuş aşağı doğru yol aldı. Minibüs kahvehaneye çarparak dururken kazada 4 kişi yaralandı.

Olay Saraylı mahallesinde meydana geldi. Saraylı-Örcün hattında çalışan bir şoför, para bozdurmak için aracından inip yakındaki büfeye girdi. Araç bu sırada yokuş aşağı olan yolda yaklaşık 60-70 metre boyunca sürücüsüz olarak yol aldı. Şoför minibüsün peşinden koşsa da yetişemedi. Minibüs önce park halindeki araca daha sonra ise prefabrik kahveye çarparak durabildi. 

Kahvehanede oturan vatandaşlar büyük panik yaşarken çevredekiler tarafından 112 acil sağlık ve polis ekiplerine durum bildirildi. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevre hastanelere kaldırdı. Olayda 4 yaralının olduğu öğrenilirken polis ekipleri soruşturma başlattı.

 

HABER VE FOTOĞRAF: MERVE SORGUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.