LASTİK İŞ
ismail

SOĞUK HAVALARDA SOKAKTA KİMSE KALMASIN

06.01.2019 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOĞUK HAVALARDA SOKAKTA KİMSE KALMASIN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentimizi etkisi altına alan soğuk havalarda sokakta yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için sürekli olarak devriye atıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, soğuk havaların etkisinin artması ile birlikte teyakkuza geçti. Yolların açık kalması için gece gündüz çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşların mağdur olmaması için de sürekli devriye atıyor. Zabıta Dairesi ekipleri otogar, tren garı, köprü altı, metruk bina, bankamatik, hastane acilleri ve tenha yerlerde devriye atıyor.   EN ÖNEMLİ YARDIM İHBARLAR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Zabıta ekipleri, özellikle kış aylarında bir şekilde sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşları tespit etmek için sürekli devriye atıyor. Ayrıca Zabıta ekiplerinin en büyük avantajı ihbarlar oluyor. Duyarlı vatandaşların her ihbarı Zabıta ekipleri tarafından değerlendiriliyor. Zabıta Dairesi Başkanlığına yapılan ihbar ile bir kişi sokaktan alınarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezine götürüldü.   153’E İHBAR GELDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezine duyarlı bir vatandaş tarafından ihbar geldi. Yapılan ihbarda Seka Cami avlusunda evsiz bir vatandaşın kaldığı bildirildi. İhbar, Zabıta ekiplerine iletildi. İhbarın ardından Seka Camii’ne giden Zabıta ekipleri evsiz vatandaşa ulaşarak yardım elini uzattı. Şahıs kaldığı Cami avlusundan alınarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezine götürüldü. Gerekli işlemleri yapılan Duran Ö. İsimli vatandaş soğuk havalarda sokakta kalmaktan kurtarıldı.   BARINMA MERKEZİ EVLERİ OLUYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi ihtiyaç sahibi vatandaşların evi oluyor. Soğuk kış aylarında kimsesiz vatandaşların evi olan barınma merkezinde vatandaşlara sıcak yemek, kalacak yer ve soğuk havalardan korunma fırsatı veriyor.   VATANDAŞLARA ÇAĞRI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşlara da çağrıda bulundu. Ekipler, soğukta dışarıda gördükleri mağdur vatandaşlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezini aramaları yeterli.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentimizi etkisi altına alan soğuk havalarda sokakta yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için sürekli olarak devriye atıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, soğuk havaların etkisinin artması ile birlikte teyakkuza geçti. Yolların açık kalması için gece gündüz çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşların mağdur olmaması için de sürekli devriye atıyor. Zabıta Dairesi ekipleri otogar, tren garı, köprü altı, metruk bina, bankamatik, hastane acilleri ve tenha yerlerde devriye atıyor.

 

EN ÖNEMLİ YARDIM İHBARLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Zabıta ekipleri, özellikle kış aylarında bir şekilde sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşları tespit etmek için sürekli devriye atıyor. Ayrıca Zabıta ekiplerinin en büyük avantajı ihbarlar oluyor. Duyarlı vatandaşların her ihbarı Zabıta ekipleri tarafından değerlendiriliyor. Zabıta Dairesi Başkanlığına yapılan ihbar ile bir kişi sokaktan alınarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezine götürüldü.

 

153’E İHBAR GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezine duyarlı bir vatandaş tarafından ihbar geldi. Yapılan ihbarda Seka Cami avlusunda evsiz bir vatandaşın kaldığı bildirildi. İhbar, Zabıta ekiplerine iletildi. İhbarın ardından Seka Camii’ne giden Zabıta ekipleri evsiz vatandaşa ulaşarak yardım elini uzattı. Şahıs kaldığı Cami avlusundan alınarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezine götürüldü. Gerekli işlemleri yapılan Duran Ö. İsimli vatandaş soğuk havalarda sokakta kalmaktan kurtarıldı.

 

BARINMA MERKEZİ EVLERİ OLUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi ihtiyaç sahibi vatandaşların evi oluyor. Soğuk kış aylarında kimsesiz vatandaşların evi olan barınma merkezinde vatandaşlara sıcak yemek, kalacak yer ve soğuk havalardan korunma fırsatı veriyor.

 

VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşlara da çağrıda bulundu. Ekipler, soğukta dışarıda gördükleri mağdur vatandaşlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Koordinasyon Merkezini aramaları yeterli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.