SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN

12.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN

Kocaeli Üniversitesi Beden eğitimi mezunu ve özel bir spor salonunda fitnes hocalığı yapan Betül Şen sokak hayvanları için başlattığı kampanyadan topladığı 200 kiloluk mamayı Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer’e teslim etti.

Kocaeli Üniversitesi Beden eğitimi mezunu ve özel bir  spor salonunda fitnes hocalığı yapan Betül Şen  “Eğitmenliğimdeki 10.yılımı ''Ver bir pati'' kampanyası ile taçlandırdığım için çok mutluyum. 2008'den itibaren insanlara daha kaliteli bir hayat sunmaları için bilgilendirip, yönlendirdim. Ve artık sıra onlara geldi. KAMpanyamda Sokak hayvanları için mama getiren misafirlerimize ücretsiz Profesyonel spor hizmeti verdim ve şuan 200 kg aşkın mama toplamanın sevincini sizinle paylaşıyorum. Kampanyayı İstanbul'da başlattım ve buna rağmen kendi memleketim olan  Gölcük/Kavaklı bölgesine bağışladım.Projeye destek veren cadde kulüp müdür yardımcısı Başak Demiralp, sevgili eğitmen arkadaşlarım, değerli üyelerim ve Kampanyama destek verip diğer şubelerde başlatan eğitmenlere Teşekkür ederim. Mamaları Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer'e teslim edildi. Dağıtım konusunda bizzat ilgilendi” dedi. Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer “Betül Şen’e sokak hayvanlarına verdiği destek için teşekkür ediyorum. Bu kış gününde sokak köpeklerimiz aç kalmayacak” dedi.
Kocaeli Üniversitesi Beden eğitimi mezunu ve özel bir spor salonunda fitnes hocalığı yapan Betül Şen sokak hayvanları için başlattığı kampanyadan topladığı 200 kiloluk mamayı Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer’e teslim etti.

Kocaeli Üniversitesi Beden eğitimi mezunu ve özel bir  spor salonunda fitnes hocalığı yapan Betül Şen  “Eğitmenliğimdeki 10.yılımı ''Ver bir pati'' kampanyası ile taçlandırdığım için çok mutluyum. 2008'den itibaren insanlara daha kaliteli bir hayat sunmaları için bilgilendirip, yönlendirdim. Ve artık sıra onlara geldi. KAMpanyamda Sokak hayvanları için mama getiren misafirlerimize ücretsiz Profesyonel spor hizmeti

verdim ve şuan 200 kg aşkın mama toplamanın sevincini sizinle paylaşıyorum. Kampanyayı İstanbul'da başlattım ve buna rağmen kendi memleketim olan  Gölcük/Kavaklı bölgesine bağışladım.Projeye destek veren cadde kulüp müdür

yardımcısı Başak Demiralp, sevgili eğitmen arkadaşlarım, değerli üyelerim ve Kampanyama destek verip diğer şubelerde başlatan eğitmenlere Teşekkür ederim. Mamaları Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer'e teslim edildi. Dağıtım konusunda bizzat ilgilendi” dedi.

Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer “Betül Şen’e sokak hayvanlarına verdiği destek için teşekkür ediyorum. Bu kış gününde sokak köpeklerimiz aç kalmayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.