LASTİK İŞ
ismail

SOKAK HAYVANLARI SOĞUKTA AÇ KALMASIN

30.12.2018 - 14:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOKAK HAYVANLARI SOĞUKTA AÇ KALMASIN

Büyükşehir, kar yağışı ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına kuru mama dağıtıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmadı. Kent ekosisteminde insanlarla birlikte yaşam hakkı olan sokak hayvanları sürekli kontrol altında tutuluyor. Periyodik bakımları yapılan sokak hayvanları su ve mama takviyesiyle aç bırakılmıyor. Bu kapsamda kar yağışının etkili olduğu kentte sokak hayvanlarına Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kuru mama dağıtılıyor.   EKİPLER MAMA DAĞITIYOR  Soğuk hava şartlarında ve karla kaplı alanlarda, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Büyükşehir ekipleri kenti sokak sokak gezerek havyanlara kuru mama dağıtımı yapıyor. Çalışmalar kapsamında Umuttepe, Kartepe ve Ketenciler Barajı çevresindeki sokak hayvanlarına onlarca kilo kuru mama dağıtıldı.   KONTROL ALTINDA TUTULUYOR Kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını, Büyükşehir Belediyesi ekipleri belirli aralıklarla kontrol altında tutuyor. Sokaklarda ve özellikle şehir merkezi dışında yaşayan sokak hayvanları, yoğun kar yağışında yiyecek bulmakta güçlük çekiyor. Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri sürekli olarak sokak hayvanları için çalışmalar gerçekleştirerek, soğuk kış aylarını rahatça geçirmeleri için mama dağıtımı yapıyor.  
Büyükşehir, kar yağışı ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına kuru mama dağıtıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmadı. Kent ekosisteminde insanlarla birlikte yaşam hakkı olan sokak hayvanları sürekli kontrol altında tutuluyor. Periyodik bakımları yapılan sokak hayvanları su ve mama takviyesiyle aç bırakılmıyor. Bu kapsamda kar yağışının etkili olduğu kentte sokak hayvanlarına Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kuru mama dağıtılıyor.

 

EKİPLER MAMA DAĞITIYOR 
Soğuk hava şartlarında ve karla kaplı alanlarda, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Büyükşehir ekipleri kenti sokak sokak gezerek havyanlara kuru mama dağıtımı yapıyor. Çalışmalar kapsamında Umuttepe, Kartepe ve Ketenciler Barajı çevresindeki sokak hayvanlarına onlarca kilo kuru mama dağıtıldı.

 

KONTROL ALTINDA TUTULUYOR
Kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını, Büyükşehir Belediyesi ekipleri belirli aralıklarla kontrol altında tutuyor. Sokaklarda ve özellikle şehir merkezi dışında yaşayan sokak hayvanları, yoğun kar yağışında yiyecek bulmakta güçlük çekiyor. Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri sürekli olarak sokak hayvanları için çalışmalar gerçekleştirerek, soğuk kış aylarını rahatça geçirmeleri için mama dağıtımı yapıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.