LASTİK İŞ
ismail

SOKAK KÖPEKLERİ 4 KOYUNU ÖLDÜRDÜ

Gölcük 21.03.2018 - 09:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOKAK KÖPEKLERİ 4 KOYUNU ÖLDÜRDÜ

Hasaneyn Köyü’nde ağıla giren başıboş köpekler 6 koyunu parçaladı. Köpeklerin saldırısını fark eden hayvanların sahibi diğer hayvanlarını köpeklerin saldırısından zor kurtardı

Hasaneyn Köyü’nde başıboş köpekler bir köylünün koyunlarının bulunduğu ağıla saldırdı. Akşam saatlerinde ağıla saldıran yaklaşık 10 köpek, 6 koyunu parçaladı. Koyunlardan 4’ü hemen ölürken, 2 koyun ise köpeklerin saldırısından yaralı kurtuldu. Yaralı koyunlardan birisi de bir süre sonra kuzuladı. Hayvanlarını başıboş köpeklerin elinden zor kurtaran vatandaş, “Ben yetişmeseydim tüm hayvanlarımı parçalayacaklardı. 4 hayvanım telef oldu. Bir gebe koyunum vardı, yaralı kurtuldu. Bir süre sonra da kuzuladı. Büyük zararım var. Benim zararımı kim karşılayacak. Biz zengin insanlar değiliz. Yazık günah değil mi? Hem hayvanlara yazık hem de bize yazık. Belediyeyi aradım değişen bir şey olmadı. Bu başıboş köpekler yine buralarda dolaşıyor” dedi.  
Hasaneyn Köyü’nde ağıla giren başıboş köpekler 6 koyunu parçaladı. Köpeklerin saldırısını fark eden hayvanların sahibi diğer hayvanlarını köpeklerin saldırısından zor kurtardı

Hasaneyn Köyü’nde başıboş köpekler bir köylünün koyunlarının bulunduğu ağıla saldırdı. Akşam saatlerinde ağıla saldıran yaklaşık 10 köpek, 6 koyunu parçaladı. Koyunlardan 4’ü hemen ölürken, 2 koyun ise köpeklerin saldırısından yaralı kurtuldu. Yaralı koyunlardan birisi de bir süre sonra kuzuladı.

Hayvanlarını başıboş köpeklerin elinden zor kurtaran vatandaş, “Ben yetişmeseydim tüm hayvanlarımı parçalayacaklardı. 4 hayvanım telef oldu. Bir gebe koyunum vardı, yaralı kurtuldu. Bir süre sonra da kuzuladı. Büyük zararım var. Benim zararımı kim karşılayacak. Biz zengin insanlar değiliz. Yazık günah değil mi? Hem hayvanlara yazık hem de bize yazık. Belediyeyi aradım değişen bir şey olmadı. Bu başıboş köpekler yine buralarda dolaşıyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.