LASTİK İŞ

SOKAK KÖPEKLERİ KORKU SAÇIYOR

03.05.2018 - 16:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOKAK KÖPEKLERİ KORKU SAÇIYOR

İlçemizin en büyük sorunlarından bir olan sokak köpekleri vatandaşa korku saçıyor. Sabah yürüyüşü yapan kadınlar köpeklerden korunmak için ellerinde sopa ile yürüyüş yapıyor.

İlçemizde bir çok sorun çözüme ulaşmışken sokak köpekleri için henüz bir şey yapılamıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı barınma Merkezi de sokak köpeklerinin toplanmasına yeterli gelmiyor. Sık sık çocuklara ve yaşlılara saldıran sokak köpekleri yaralanmalara neden oluyor. geçtiğimiz hafta Şirinköy’de sokak köpeğinden kaçan çocuğa araba çarpmıştı. KADINLAR ELERİNDE SOPA İLE YÜRÜYOR Kavaklı sahilinde sabah yürüşü yapan kadınlar kendilerini sokak köpeklerinden korumak için ellerinde sopa ile yürüyüş yapıyor. Her hangi bir köpeğin saldırısına uğradıklarında kendilerini sopa ile korumaya çalışacaklar.  SORUN ÇÖZÜLEMİYOR Vatandaşlar İlçemizde bir çok sorun çözülmüş olsa da saldırgan sokak köpeklerine karşı her hangi bir şey yapılamıyor. Bazen sokağa çıkmaya korkuyoruz. Sokak köpeklerine Büyükşehir Belediyesi yada Gölcük Beleidyesi artık çözüm bulmalı dediler. 
İlçemizin en büyük sorunlarından bir olan sokak köpekleri vatandaşa korku saçıyor. Sabah yürüyüşü yapan kadınlar köpeklerden korunmak için ellerinde sopa ile yürüyüş yapıyor.

İlçemizde bir çok sorun çözüme ulaşmışken sokak köpekleri için henüz bir şey yapılamıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı barınma Merkezi de sokak köpeklerinin toplanmasına yeterli gelmiyor. Sık sık çocuklara ve yaşlılara saldıran sokak köpekleri yaralanmalara neden oluyor. geçtiğimiz hafta Şirinköy’de sokak köpeğinden kaçan çocuğa araba çarpmıştı.

KADINLAR ELERİNDE SOPA İLE YÜRÜYOR
Kavaklı sahilinde sabah yürüşü yapan kadınlar kendilerini sokak köpeklerinden korumak için ellerinde sopa ile yürüyüş yapıyor. Her hangi bir köpeğin saldırısına uğradıklarında kendilerini sopa ile korumaya çalışacaklar. 

SORUN ÇÖZÜLEMİYOR
Vatandaşlar İlçemizde bir çok sorun çözülmüş olsa da saldırgan sokak köpeklerine karşı her hangi bir şey yapılamıyor. Bazen sokağa çıkmaya korkuyoruz. Sokak köpeklerine Büyükşehir Belediyesi yada Gölcük Beleidyesi artık çözüm bulmalı dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.