SOKAK KÖPEKLERİ UYUZ OLDU

23.01.2019 - 16:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOKAK KÖPEKLERİ UYUZ OLDU

Başıboş gezen sokak köpekleri bakımsızlıktan dolayı uyuz hastalığına yakalandılar. Uyuz hastalığına yakalanan bu köpekleri gören vatandaş, bunlar sokak hayvanı ama bir can diyerek bir çare bulunmasını istedi.

Gölcük’ün en büyük sorunlarından biri olan sokak hayvanlarıdır. Özellikle sokakta başıboş gezen köpekler büyük ölçüde insanlara korku yaratıyor. Fakat bu kez bu başıboş sokak köpekleri bu kez uyuz hastalığına yakalandılar. Gölcük Yunus Emre mahallesinde bulunan sokaklarda başıboş gezen sokak köpekleri bakımsızlıktan dolayı uyuz hastalığına yakalandılar. Sokakta yürüyemez halen köpekleri gören Vadettin Yeşil; “bunlar her ne kadar başıboş sokak hayvanları ise yine de bir can taşıyorlar. Bu hayvanları bu şekilde gördüğümde içim parçalandı. Ben burada yetkililere sesleniyorum, mutlaka bu hastalığın bir şekilde çaresi vardır. Yetkililerimiz buna duyarlı olup ve bu köpekleri tedavi etmesini, bu köpekleri bu azaptan kurtarmasını istiyorum. Bunlarda bir can taşıyorlar. Hayvanlar kaşınırken bağırıyorlar. Şimdiden tedbir almasalar bu uyuz mikrobu insanlara kadar bulaşır” şeklinde tepkilerini dile getirdi.   FahriHaner     
Başıboş gezen sokak köpekleri bakımsızlıktan dolayı uyuz hastalığına yakalandılar. Uyuz hastalığına yakalanan bu köpekleri gören vatandaş, bunlar sokak hayvanı ama bir can diyerek bir çare bulunmasını istedi.

Gölcük’ün en büyük sorunlarından biri olan sokak hayvanlarıdır. Özellikle sokakta başıboş gezen köpekler büyük ölçüde insanlara korku yaratıyor. Fakat bu kez bu başıboş sokak köpekleri bu kez uyuz hastalığına yakalandılar. Gölcük Yunus Emre mahallesinde bulunan sokaklarda başıboş gezen sokak köpekleri bakımsızlıktan dolayı uyuz hastalığına yakalandılar. Sokakta yürüyemez halen köpekleri gören Vadettin Yeşil; “bunlar her ne kadar başıboş sokak hayvanları ise yine de bir can taşıyorlar. Bu hayvanları bu şekilde gördüğümde içim parçalandı. Ben burada yetkililere sesleniyorum, mutlaka bu hastalığın bir şekilde çaresi vardır. Yetkililerimiz buna duyarlı olup ve bu köpekleri tedavi etmesini, bu köpekleri bu azaptan kurtarmasını istiyorum. Bunlarda bir can taşıyorlar. Hayvanlar kaşınırken bağırıyorlar. Şimdiden tedbir almasalar bu uyuz mikrobu insanlara kadar bulaşır” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

 

FahriHaner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.