LASTİK İŞ

SOKAK KÖPEKLERİNİN VAHŞETİ SÜRÜYOR !

Gölcük 03.09.2014 - 13:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SOKAK KÖPEKLERİNİN VAHŞETİ SÜRÜYOR !

Gölcük’te sokak köpekleri bir kümese saldırdı. Köpeklerin saldırı kümeste bunan tavuk ve kazları telef etti.

Olay Gölcük Değirmendere’de meydana geldi. Evlerin bahçelerinde bulunan kümeslere saldıran sokak köpekleri, kümeslerde yer alan tavukları ve kazları telef etmesi hayvan sahiplerini adeta çıldırttı. Değirmendere’de  Feridun Kabayel’in evinin önündeki kümeslere saldıran başı boş sokak köpekleri kümesin içinde yer alan 13 tavuğa ve 8 kaza, Kabayel’in komşusu olan Yücel Kıllıcı’nın kümesinde bulunan 40 adet tavuğa saldırarak telef etti. SOKAK KÖPEKLER BARINAKLARA ALINMALI Başıboş sokak köpeklerinin her yer de rahatça dolaştıklarını ifade eden Feridun Kabayel ve Yücel Kıllıcı, belediyenin sokak köpeklerine karşı ciddi önlemler alması gerektiğini söyledi. Yaşadıkları durumun bir insanın da başına gelebileceğini ifade eden Kabayel, “Belediye Gölcük’ün her yerini saran başıboş sokak köpeklerini barınaklara almalı. Hepimiz hayvanları seviyoruz. Fakat bazıları insanlara ve evimizin önünde yer alan kümeslerimize saldırıyor.  Bugün hayvanlarımıza saldırdılar. Yarın insanlara saldırabilirler. Belediye acil önlem almalıdır” diyerek tepkisini ortaya koydu.
Gölcük’te sokak köpekleri bir kümese saldırdı. Köpeklerin saldırı kümeste bunan tavuk ve kazları telef etti.

Olay Gölcük Değirmendere’de meydana geldi. Evlerin bahçelerinde bulunan kümeslere saldıran sokak köpekleri, kümeslerde yer alan tavukları ve kazları telef etmesi hayvan sahiplerini adeta çıldırttı. Değirmendere’de  Feridun Kabayel’in evinin önündeki kümeslere saldıran başı boş sokak köpekleri kümesin içinde yer alan 13 tavuğa ve 8 kaza, Kabayel’in komşusu olan Yücel Kıllıcı’nın kümesinde bulunan 40 adet tavuğa saldırarak telef etti.

SOKAK KÖPEKLER BARINAKLARA ALINMALI

Başıboş sokak köpeklerinin her yer de rahatça dolaştıklarını ifade eden Feridun Kabayel ve Yücel Kıllıcı, belediyenin sokak köpeklerine karşı ciddi önlemler alması gerektiğini söyledi. Yaşadıkları durumun bir insanın da başına gelebileceğini ifade eden Kabayel, “Belediye Gölcük’ün her yerini saran başıboş sokak köpeklerini barınaklara almalı. Hepimiz hayvanları seviyoruz. Fakat bazıları insanlara ve evimizin önünde yer alan kümeslerimize saldırıyor.  Bugün hayvanlarımıza saldırdılar. Yarın insanlara saldırabilirler. Belediye acil önlem almalıdır” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.