LASTİK İŞ

SOKAKTAKİ CANLARI UNUTMADILAR

24.01.2021 - 14:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SOKAKTAKİ CANLARI UNUTMADILAR

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Kocaeli Can Dostları Derneği ve Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği ile birlikte, ilçemizin çeşitli noktalarında sokak hayvanlarına mama dağıttı

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, dün Kocaeli Can Dostları Derneği ve Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği ile birlikte ilçemizin bazı noktalarında sokak hayvanlarına mama dağıttı. Programa Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut ve platforma üye derneklerin başkan ve yöneticileri, Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem ve yönetimi, Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Başkan Yardımcısı Oktay Öner ve yönetim kurulu üyeleri ile derneklerin üyeleri katılım gösterdi. ‘SOKAK HAYVANLARINI BESLEMEK İÇİN SOKAĞA ÇIKTIK’ Gerçekleştirilen program öncesinde bir konuşma yapan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut, “Derneklerin faaliyetlerini yapamadığı bu dönemde bizler de boş durmak istemedik ve platformumuza üye olan iki derneğimizle birlikte sokak hayvanlarını beslemek istedik. Onlar, özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu dönemde yemek bulmakta çok zorluk çekiyor. Bizler de onlara yardım edebilmek adına gerekli izinleri aldık ve mamalarımızı da yanımıza alarak sokak hayvanlarını beslemek için sokağa çıktık. Gerek Anıtpark’ta, gerekse de ilçemizin belli noktalarında sokaktaki canları besleyeceğiz. Bizler onları unutmuyoruz. Onlar da birer canlı ve bizim onlara bu zor dönemlerinde yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bugün programa katılan herkese duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi. BOL MİKTARDA MAMA VERİLDİ Başkan Korkut’un konuşmasının ardından ilk olarak Anıtpark’ta bulunan birkaç sokak hayvanına mamaları verildi. Ardından eski sanayi sitesi ve Şirinköy’ün bazı bölgelerinde bulunan sokak hayvanlarına bol miktarda mama verildi. Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut, Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem ve Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Başkan Yardımcısı Oktay Öner, yapılan çalışmadan ötürü mutlu olduklarını, bunun gibi çalışmaların sıklıkla yapılması gerektiğini de ifade etti.
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Kocaeli Can Dostları Derneği ve Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği ile birlikte, ilçemizin çeşitli noktalarında sokak hayvanlarına mama dağıttı

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, dün Kocaeli Can Dostları Derneği ve Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği ile birlikte ilçemizin bazı noktalarında sokak hayvanlarına mama dağıttı. Programa Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut ve platforma üye derneklerin başkan ve yöneticileri, Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem ve yönetimi, Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Başkan Yardımcısı Oktay Öner ve yönetim kurulu üyeleri ile derneklerin üyeleri katılım gösterdi.

‘SOKAK HAYVANLARINI BESLEMEK İÇİN SOKAĞA ÇIKTIK’

Gerçekleştirilen program öncesinde bir konuşma yapan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut, “Derneklerin faaliyetlerini yapamadığı bu dönemde bizler de boş durmak istemedik ve platformumuza üye olan iki derneğimizle birlikte sokak hayvanlarını beslemek istedik. Onlar, özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu dönemde yemek bulmakta çok zorluk çekiyor. Bizler de onlara yardım edebilmek adına gerekli izinleri aldık ve mamalarımızı da yanımıza alarak sokak hayvanlarını beslemek için sokağa çıktık. Gerek Anıtpark’ta, gerekse de ilçemizin belli noktalarında sokaktaki canları besleyeceğiz. Bizler onları unutmuyoruz. Onlar da birer canlı ve bizim onlara bu zor dönemlerinde yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bugün programa katılan herkese duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

BOL MİKTARDA MAMA VERİLDİ

Başkan Korkut’un konuşmasının ardından ilk olarak Anıtpark’ta bulunan birkaç sokak hayvanına mamaları verildi. Ardından eski sanayi sitesi ve Şirinköy’ün bazı bölgelerinde bulunan sokak hayvanlarına bol miktarda mama verildi. Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut, Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem ve Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Başkan Yardımcısı Oktay Öner, yapılan çalışmadan ötürü mutlu olduklarını, bunun gibi çalışmaların sıklıkla yapılması gerektiğini de ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.