LASTİK İŞ

SON HAZIRLIK MAÇI KOCAELİSPOR İLE

Spor 16.08.2017 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SON HAZIRLIK MAÇI KOCAELİSPOR İLE

Gölcükspor, önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan, Spor Toto 3. Lig Maratonu öncesinde son hazırlık maçını, kentlisi ve geçen sezon aynı grupta yer aldığı Kocaelispor ile 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00 da Şirinköy Stadı'nda yapacak.

Bu arada, edinilen bilgilere göre, cumartesi günü oynanacak olan bu hazırlık maçının İddaa programına alınması gündemde. Şayet, bu hazırlık maçı iddaa programında yer alırsa, iki takımın kasasına da hatırı sayılır bir para girecek MAÇ İDDAA'YA GİREBİLİR TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, sezonun ilk maçı olan Yeni Orduspor maçı öncesinde bir hazırlık maçı daha yapacak. Gölcükspor, önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan, Spor Toto 3. Lig Maratonu öncesinde son hazırlık maçını, kentlisi ve geçen sezon aynı grupta yer aldığı Kocaelispor ile 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00 da Şirinköy Stadı'nda yapacak. Bu arada, edinilen bilgilere göre, cumartesi günü oynanacak olan bu hazırlık maçının İddaa programına alınması gündemde. Şayet, bu hazırlık maçı iddaa programında yer alırsa, iki takımın kasasına da hatırı sayılır bir para girecek. Gölcükspor ile Kocaelispor arasında oynanacak olan maça, her iki takımın teknik direktörlerinin, ligin ilk maçında şans vereceği oyuncular ile çıkması bekleniyor.  Yılmaz DEĞİRMENCİ 
Gölcükspor, önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan, Spor Toto 3. Lig Maratonu öncesinde son hazırlık maçını, kentlisi ve geçen sezon aynı grupta yer aldığı Kocaelispor ile 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00 da Şirinköy Stadı'nda yapacak.

Bu arada, edinilen bilgilere göre, cumartesi günü oynanacak olan bu hazırlık maçının İddaa programına alınması gündemde. Şayet, bu hazırlık maçı iddaa programında yer alırsa, iki takımın kasasına da hatırı sayılır bir para girecek

MAÇ İDDAA'YA GİREBİLİR
TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, sezonun ilk maçı olan Yeni Orduspor maçı öncesinde bir hazırlık maçı daha yapacak. Gölcükspor, önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan, Spor Toto 3. Lig Maratonu öncesinde son hazırlık maçını, kentlisi ve geçen sezon aynı grupta yer aldığı Kocaelispor ile 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00 da Şirinköy Stadı'nda yapacak. Bu arada, edinilen bilgilere göre, cumartesi günü oynanacak olan bu hazırlık maçının İddaa programına alınması gündemde. Şayet, bu hazırlık maçı iddaa programında yer alırsa, iki takımın kasasına da hatırı sayılır bir para girecek. Gölcükspor ile Kocaelispor arasında oynanacak olan maça, her iki takımın teknik direktörlerinin, ligin ilk maçında şans vereceği oyuncular ile çıkması bekleniyor. 
Yılmaz DEĞİRMENCİ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.