SON YILLARIN EN YÜKSEK BAĞIŞI

Gündem 10.08.2020 - 16:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SON YILLARIN EN YÜKSEK BAĞIŞI

Anadolu Gençlik Derneği Gölcük ilçe temsilciliğinde planlama ve organizasyondan sorumlu başkan yardımcısı Talha Nurettin Erdoğan, Anadolu Gençlik Derneğinin Kurban Bayramı sürecindeki çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Yardımlaşma ruhunun Türk milletinin en güzel hasletlerinden olduğunu belirten Erdoğan: “Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak her yıl kurban, deri, kelle bağışı alıyor ve bu bağışları ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Özellikle deri bağışlarından elde edilen gelirleri öğrenci arkadaşlarımıza aktarıyoruz. Her yıl yapılan bu çalışma vesilesi ile pek çok kardeşimiz ihtiyacını görerek bağışçılara ve bu organizasyona sebep olanlara dua ediyor. Kurban Bayramı’nın ilk günü bu hayra ortak olabilmek için pek çok mensubumuz işini gücünü bırakıyor. Hatta kendi keseceği hayvanı bile başkasına emanet ederek bu hayır yarışına ortak oluyor. Bu yardımlaşma ruhu Anadolu kültürünün ve Anadolu’nun bağrında yaşayan bu aziz milletin en güzel hasletlerinden biridir.” SON YILLARIN EN YÜKSEK BAĞIŞI Şunu da belirteyim ki bağış oranlarının en yüksek olduğu dönem, bu dönem idi. Halkımız bu çalışmamıza yoğun ilgi göstererek hayra ortak oldu. Kurban Bayramı’nın son günü dahi telefonlarımız susmadı. Başta desteklerini esirgemeyen halkımız olmak üzere, o gün bayram namazından hemen sonra gece geç saatlere kadar bu hayır yarışına dahil olan gençlerimize, teşkilat mensuplarımıza teşekkürü borç biliyoruz.”
Anadolu Gençlik Derneği Gölcük ilçe temsilciliğinde planlama ve organizasyondan sorumlu başkan yardımcısı Talha Nurettin Erdoğan, Anadolu Gençlik Derneğinin Kurban Bayramı sürecindeki çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Yardımlaşma ruhunun Türk milletinin en güzel hasletlerinden olduğunu belirten Erdoğan: “Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak her yıl kurban, deri, kelle bağışı alıyor ve bu bağışları ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Özellikle deri bağışlarından elde edilen gelirleri öğrenci arkadaşlarımıza aktarıyoruz.

Her yıl yapılan bu çalışma vesilesi ile pek çok kardeşimiz ihtiyacını görerek bağışçılara ve bu organizasyona sebep olanlara dua ediyor. Kurban Bayramı’nın ilk günü bu hayra ortak olabilmek için pek çok mensubumuz işini gücünü bırakıyor. Hatta kendi keseceği hayvanı bile başkasına emanet ederek bu hayır yarışına ortak oluyor. Bu yardımlaşma ruhu Anadolu kültürünün ve Anadolu’nun bağrında yaşayan bu aziz milletin en güzel hasletlerinden biridir.”

SON YILLARIN EN YÜKSEK BAĞIŞI

Şunu da belirteyim ki bağış oranlarının en yüksek olduğu dönem, bu dönem idi. Halkımız bu çalışmamıza yoğun ilgi göstererek hayra ortak oldu. Kurban Bayramı’nın son günü dahi telefonlarımız susmadı. Başta desteklerini esirgemeyen halkımız olmak üzere, o gün bayram namazından hemen sonra gece geç saatlere kadar bu hayır yarışına dahil olan gençlerimize, teşkilat mensuplarımıza teşekkürü borç biliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.