SONER YAŞAMA TUTUNAMADI

30.08.2016 - 13:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SONER YAŞAMA TUTUNAMADI

Gölcük Belediyesi Halk oyunları ekibinde bulunan 19 yaşındaki Soner Ertan Samsun’da geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler öğrencisi ve Gölcük belediyesi halk oyunları ekibinde altı yıldır dans eden 19 yaşındaki Soner Ertan tatil için gittiği Samsunda trafik kazası geçirmişti. .   Tatil için Samsun'a teyzesinin yanına giden 19 yalındaki Soner Ertan, teyzesinin oğlunun kullandığı araç ile kaza geçirdi. Kaza iddiaya göre Samsun Havza yolu istikametinde meydana geldi..Plakası belli olmayan bir jip aniden yola çıkarak Soner Ertan'ın bulunduğu araca sağ tarafından çarptı. Çarpmanın etkisi ile 19 Yaşındaki Soner Ertan ağır şekilde yaralandı. Beyninde ödem oluşan Ertan'ın  Samsun Medicana İntermational Hospital hastanesi yoğun bakımında yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Kazanın ardından Gölcük Belesiyesi İdari işler Amiri Ahmet Özbay ve 11 kişilik ekip Samsun'a gittiler.
Gölcük Belediyesi Halk oyunları ekibinde bulunan 19 yaşındaki Soner Ertan Samsun’da geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler öğrencisi ve Gölcük belediyesi halk oyunları ekibinde altı yıldır dans eden 19 yaşındaki Soner Ertan tatil için gittiği Samsunda trafik kazası geçirmişti. .  

Tatil için Samsun'a teyzesinin yanına giden 19 yalındaki Soner Ertan, teyzesinin oğlunun kullandığı araç ile kaza geçirdi.
Kaza iddiaya göre Samsun Havza yolu istikametinde meydana geldi..Plakası belli olmayan bir jip aniden yola çıkarak Soner Ertan'ın bulunduğu araca sağ tarafından çarptı.
Çarpmanın etkisi ile 19 Yaşındaki Soner Ertan ağır şekilde yaralandı. Beyninde ödem oluşan Ertan'ın  Samsun Medicana İntermational Hospital hastanesi yoğun bakımında yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Kazanın ardından Gölcük Belesiyesi İdari işler Amiri Ahmet Özbay ve 11 kişilik ekip Samsun'a gittiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.