SÖNMEZ UYARDI ''YEŞİLE KIYMAYIN !''

14.07.2019 - 16:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SÖNMEZ UYARDI ''YEŞİLE KIYMAYIN !''

Değrmendere Topçular Mahallesİ Muhtarlığının olduğu yeşİl alana cafe yapılacağı söylentler Değrmendere Topçular mahalles sakİnlerİn tedİrgİn ettİ.

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarlığının olduğu parsele çocuk parkı ve kafe yapılacağı, bunun için ölçümler yapıldığını söylentileri mahalle sakinlerini tedirgin etti. Bu konu ile ilgili şair ve yazar  H. İhsan Sönmez sosyal medya hesabından sitem dolu paylaşımda bulundu. İşte sönmez'in paylaşımı; BELEDİYE BAŞKANIMIZA YEŞİL BİR NOT Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarliginin olduğu parsele çocuk parkı ve kafe yapılacağı, bunun için ölçümler yapıldığını öğrendim. Umarim yanliş bilgidir. Bu alan, yaşlı genç meşe ağaçları, limon selvileri, ıhlamurlarin yetiştiği mahalle içinde nefes alınan küçük yemyeşil bir korudur. Hemen yaninda kocaman bir çocuk parkı vardır. Bu alanda kafe ve çocuk parkı yapımının bir anlamı yoktur. Ayrica bu bolgede yaşayanların boyle bir talebi yoktur. Herkes bu duyumdan üzüntü duymuştur. Sayın başkandan bu kararın gözden geçirilmesini rica ediyorum. Bazen en iyi şey mevcudu korumak hiç birşey yapmamaktir. Çevre ve yeşil katliamina lütfen göz yummayiniz diyerek çağrıda bulundu.
Değrmendere Topçular Mahallesİ Muhtarlığının olduğu yeşİl alana cafe yapılacağı söylentler Değrmendere Topçular mahalles sakİnlerİn tedİrgİn ettİ.

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarlığının olduğu parsele çocuk parkı ve
kafe yapılacağı, bunun için ölçümler yapıldığını söylentileri mahalle sakinlerini tedirgin etti. Bu konu ile ilgili şair ve yazar  H. İhsan Sönmez sosyal medya hesabından sitem dolu paylaşımda bulundu.
İşte sönmez'in paylaşımı;

BELEDİYE BAŞKANIMIZA YEŞİL BİR NOT
Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarliginin olduğu parsele çocuk parkı ve
kafe yapılacağı, bunun için ölçümler yapıldığını öğrendim. Umarim yanliş bilgidir.
Bu alan, yaşlı genç meşe ağaçları, limon selvileri, ıhlamurlarin yetiştiği mahalle
içinde nefes alınan küçük yemyeşil bir korudur. Hemen yaninda kocaman bir
çocuk parkı vardır. Bu alanda kafe ve çocuk parkı yapımının bir anlamı yoktur.
Ayrica bu bolgede yaşayanların boyle bir talebi yoktur. Herkes bu duyumdan üzüntü duymuştur.
Sayın başkandan bu kararın gözden geçirilmesini rica ediyorum. Bazen en iyi şey mevcudu korumak hiç birşey yapmamaktir. Çevre ve yeşil katliamina lütfen göz
yummayiniz diyerek çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.