LASTİK İŞ
ismail

SOPLİTAV'TA DOYASIYA EĞLENCE

02.09.2019 - 12:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOPLİTAV'TA DOYASIYA EĞLENCE

Gölcük Belediyesi’nin desteği Nüzhetiye Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen 9.Soplitav Şenlikleri Nüzhetiye Köyü’nde bu hafta sonu yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Şenlikte Afak Meydanlı, Melih Kahveci, Şenol Küçük ve Ekin Uzunlar sahne alarak vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattılar. Gölcük Belediyesi’nin desteği Nüzhetiye Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen, bu yıl 9.uncusu düzenlenen Soplitav Şenlikleri coşkulu geçti. 9. Soplitav Şenliklerine, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyeler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. SOPLİTAV’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU Nüzhetiye Köyü’nde ünlü sanatçıların sahne aldığı şenlikte tam bir müzik şöleni yaşandı. Cumartesi günü ilçemizin yetiştirdiği önemli müzisyenler, Afak Meydanlı, Melih Kahveci sahne alarak şenliğe katılanlara unutulmaz anlar yaşattılar. Horon halkaları kurulurken, Soplitav şenliklerinde genci, yaşlısı, kadını, erkeği doyasıya eğlendiler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliği pekiştiren bu tarz organizasyonların önemine değindi ve organizasyonda emeği geçenlerle katılımcılara teşekkürlerini iletti.    PAZAR GÜNÜ EKİN UZUNLAR ŞOV Pazar günü de şenlik kapsamında Şenol Küçük sahne alırken, sesi ve kemençesi ile ülke genelinde tanınan Ekin Uzunlar en güzel şarkılarını Soplitav Şenlikleri’nde seslendirdi. Kemençesi ile katılımcılara unutulmaz bir resital veren Uzunlar, 2 saat boyunca sergilediği performansı ile herkesin beğenisini kazandı. Etkinlik boyunca da Halil Can Oğur akustik performans ile katılımcıların keyifli anlar yaşamasını sağladı. Katılımcılar Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Gölcük Belediyesi’nin desteği Nüzhetiye Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen 9.Soplitav Şenlikleri Nüzhetiye Köyü’nde bu hafta sonu yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Şenlikte Afak Meydanlı, Melih Kahveci, Şenol Küçük ve Ekin Uzunlar sahne alarak vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattılar.

Gölcük Belediyesi’nin desteği Nüzhetiye Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen, bu yıl 9.uncusu düzenlenen Soplitav Şenlikleri coşkulu geçti. 9. Soplitav Şenliklerine, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyeler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SOPLİTAV’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Nüzhetiye Köyü’nde ünlü sanatçıların sahne aldığı şenlikte tam bir müzik şöleni yaşandı. Cumartesi günü ilçemizin yetiştirdiği önemli müzisyenler, Afak Meydanlı, Melih Kahveci sahne alarak şenliğe katılanlara unutulmaz anlar yaşattılar. Horon halkaları kurulurken, Soplitav şenliklerinde genci, yaşlısı, kadını, erkeği doyasıya eğlendiler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliği pekiştiren bu tarz organizasyonların önemine değindi ve organizasyonda emeği geçenlerle katılımcılara teşekkürlerini iletti. 

 

PAZAR GÜNÜ EKİN UZUNLAR ŞOV

Pazar günü de şenlik kapsamında Şenol Küçük sahne alırken, sesi ve kemençesi ile ülke genelinde tanınan Ekin Uzunlar en güzel şarkılarını Soplitav Şenlikleri’nde seslendirdi. Kemençesi ile katılımcılara unutulmaz bir resital veren Uzunlar, 2 saat boyunca sergilediği performansı ile herkesin beğenisini kazandı. Etkinlik boyunca da Halil Can Oğur akustik performans ile katılımcıların keyifli anlar yaşamasını sağladı. Katılımcılar Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.