LASTİK İŞ

SORUNLAR BİRLİKTE ÇÖZÜLECEK

Gölcük 13.10.2016 - 09:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SORUNLAR BİRLİKTE ÇÖZÜLECEK

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman tarafından her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

Muhtarlar, gerçekleştirilen toplantıda, bulundukları alandaki sıkıntıları dile getirirken, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, sorunları birlikte çözeceklerini ifade etti. Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ile ilçemizdeki köy muhtarları katıldı. Toplantı, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman yönetiminde gerçekleşti.  Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Yardımcısı Kahraman ile, hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda birçok bilgi alışverişinde bulundular. Başkan Yardımcısı Kahraman "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya, her zaman olduğu gibi devam edelim" dedi.
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman tarafından her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

Muhtarlar, gerçekleştirilen toplantıda, bulundukları alandaki sıkıntıları dile getirirken, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, sorunları birlikte çözeceklerini ifade etti.

Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ile ilçemizdeki köy muhtarları katıldı. Toplantı, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman yönetiminde gerçekleşti. 

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Yardımcısı Kahraman ile, hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda birçok bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Yardımcısı Kahraman "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya, her zaman olduğu gibi devam edelim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.