LASTİK İŞ
ismail

SORUNLAR KONUŞULDU

Gündem 06.12.2016 - 16:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SORUNLAR KONUŞULDU

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Aralık ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

Düzelenen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her ay düzenli olarak Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, İlçedeki gelişmeler ve Belediye Hizmetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Gölcük Belediyesi Kadınlar meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap vererek, üyeleri aydınlatmaya devam etti.   Gölcük Bayanlar Meclisi Aralık Ayı Toplantısında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Ve yerel gündem 21 başlığı altında başlamıştı bu yapılanma. Zaman içerisinde yasal düzenlemelerle Kent Konseyi statüsüne kavuştu. Kent Konseyi’nin altlıklarından da Gençlik Meclisi, Yaşlılar Meclisi, Bayanlar Meclisi gibi birtakım meclisler meydana geldi. Bu meclislerden de en aktif çalışanı Bayanlar Meclisimiz. Hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye’de birçok projemiz örnek gösterilmiştir. Bu nedenle ben bu oluşumu gönülden destekliyorum, sahipleniyorum. Gölcük Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden yapılanmalardan biri de Bayanlar Meclisimizdir. Biz yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz.
Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Aralık ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

Düzelenen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her ay düzenli olarak Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, İlçedeki gelişmeler ve Belediye Hizmetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Gölcük Belediyesi Kadınlar meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap vererek, üyeleri aydınlatmaya devam etti.

 

Gölcük Bayanlar Meclisi Aralık Ayı Toplantısında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Ve yerel gündem 21 başlığı altında başlamıştı bu yapılanma. Zaman içerisinde yasal düzenlemelerle Kent Konseyi statüsüne kavuştu.

Kent Konseyi’nin altlıklarından da Gençlik Meclisi, Yaşlılar Meclisi, Bayanlar Meclisi gibi birtakım meclisler meydana geldi. Bu meclislerden de en aktif çalışanı Bayanlar Meclisimiz. Hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye’de birçok projemiz örnek gösterilmiştir. Bu nedenle ben bu oluşumu gönülden destekliyorum, sahipleniyorum. Gölcük Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden yapılanmalardan biri de Bayanlar Meclisimizdir. Biz yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.