SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Gölcük 03.05.2018 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Gölcük Belediye Meclis Toplantısı’nın Mayıs Ayı toplantısı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı, Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığında Meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Meclisi Mayıs Ayı ayağı toplantısı, yoklama ve açılış yapıldıktan sonra 03-04-2018 tarihli tutanak özetinin okunmasından sonra oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Mayıs Ayı ayağı Meclis toplantısında gündemi oluşturan maddeler tek tek ele alınılarak görüşüldü.   Toplantıda gündem maddeleri değerlendirildi 2017 Mali Yılı Kesin Hesap, Geleneksel Rahvan At Yarışları Ödül Miktarının belirlenmesi, Örcün Mah. 504 Ada 1 Nolu parselin İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi, 41 E 0027 plakalı binek aracın Gölcük Kaymakamlığı’na tahsisi, 9. Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği Çalıştayı ve ödüllerinin tespiti, Digor Belediyesi Araç Talebi (1 adet vidanjör), Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Cumhuriyet Mahallesi, G23c.01c.1c uygulama imar planı paftasında kalan 177 ada 5 Nolu parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Şehitler Mahallesi, G23c.2d.3b ve G23c.02d.3c uygulama imar planı paftalarında kalan 144 ada 22 Nolu parsel, 152 ada 2,5 ve 6 Nolu parseller, 150 ada 11 (park) Nolu parsel 929,938 ve 4301 Nolu parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi oy birliği ile kabul edildi. Başkan Ellibeş çöp konusunda değerlendirmelerde bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş toplantı başlangıcında ilçemizdeki çöp sorunu konusunda yapılan çalışmalar konusunda bilgilendirme yaptı. Başkan Ellibeş, “Çöp sorununa karşı yer altı çöp konteynırlarına dönüyoruz. Değirmendereliler konteynır istemiyor, bir çok vatandaş bizden saatli çöp uygulamasının getirilmesini istiyor. Binaların önlerinde olan çöp konteynırları insanları rahatsız ediyor, bunun için de bizler belirlediğimiz yerlere yer altı çöp konteynırları koyuyoruz. Bu konuda da ne yazık ki bazı sorunlar yaşamaktayız. Vatandaşlarımızın küçük bir kısmı çöp kurallarına uymuyor. Vatandaşlarımızda bu konuda sorumluluk almalı. Bu konudaki mücadelemizi sürdürüyoruz ve yer altı çöp konteynırlarıyla birlikte ilerleme kaydettiğimizi görüyoruz” dedi. Ellibeş, “2017 Mali Yılı hesaplarında başarılı olduk” Belediye Meclis Toplantısının 1. Gündem maddesini değerlendiren Başkan Ellibeş, ‘2017 Mali Yılı Kesin Hesap bilançomuzda başarılı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz” dedi. Toplantının bu maddesi oybirliği ile incelenmek üzere komisyona havale edildi. Gündemin diğer maddeleri de belediye meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.    
Gölcük Belediye Meclis Toplantısı’nın Mayıs Ayı toplantısı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı, Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş’in Başkanlığında Meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Meclisi Mayıs Ayı ayağı toplantısı, yoklama ve açılış yapıldıktan sonra 03-04-2018 tarihli tutanak özetinin okunmasından sonra oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Mayıs Ayı ayağı Meclis toplantısında gündemi oluşturan maddeler tek tek ele alınılarak görüşüldü.

 

Toplantıda gündem maddeleri değerlendirildi

2017 Mali Yılı Kesin Hesap, Geleneksel Rahvan At Yarışları Ödül Miktarının belirlenmesi, Örcün Mah. 504 Ada 1 Nolu parselin İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi, 41 E 0027 plakalı binek aracın Gölcük Kaymakamlığı’na tahsisi, 9. Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği Çalıştayı ve ödüllerinin tespiti, Digor Belediyesi Araç Talebi (1 adet vidanjör), Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Cumhuriyet Mahallesi, G23c.01c.1c uygulama imar planı paftasında kalan 177 ada 5 Nolu parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Şehitler Mahallesi, G23c.2d.3b ve G23c.02d.3c uygulama imar planı paftalarında kalan 144 ada 22 Nolu parsel, 152 ada 2,5 ve 6 Nolu parseller, 150 ada 11 (park) Nolu parsel 929,938 ve 4301 Nolu parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Ellibeş çöp konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş toplantı başlangıcında ilçemizdeki çöp sorunu konusunda yapılan çalışmalar konusunda bilgilendirme yaptı. Başkan Ellibeş, “Çöp sorununa karşı yer altı çöp konteynırlarına dönüyoruz. Değirmendereliler konteynır istemiyor, bir çok vatandaş bizden saatli çöp uygulamasının getirilmesini istiyor. Binaların önlerinde olan çöp konteynırları insanları rahatsız ediyor, bunun için de bizler belirlediğimiz yerlere yer altı çöp konteynırları koyuyoruz. Bu konuda da ne yazık ki bazı sorunlar yaşamaktayız. Vatandaşlarımızın küçük bir kısmı çöp kurallarına uymuyor. Vatandaşlarımızda bu konuda sorumluluk almalı. Bu konudaki mücadelemizi sürdürüyoruz ve yer altı çöp konteynırlarıyla birlikte ilerleme kaydettiğimizi görüyoruz” dedi.

Ellibeş, “2017 Mali Yılı hesaplarında başarılı olduk”

Belediye Meclis Toplantısının 1. Gündem maddesini değerlendiren Başkan Ellibeş, ‘2017 Mali Yılı Kesin Hesap bilançomuzda başarılı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz” dedi. Toplantının bu maddesi oybirliği ile incelenmek üzere komisyona havale edildi. Gündemin diğer maddeleri de belediye meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.