''SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM''

Asayiş 13.12.2018 - 10:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM''

Gölcük Donanma Mahallesine muhtar adayı olan mahalle sakinlerinden Erol Genç; “mahallemin sorunlarını gidermek için muhtar adayı oldum” dedi.

2019 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte mahalle muhtar adayları çoğalarak açıklanmaya başlandı. Muhtar aday yarışlarının devam ederken, Gölcük Donanma Mahalle Muhtar adaylığına aday olan mahalle sakini Erol Genç kendini tanıtarak şunları açıkladı. Ben Donanma Mahallesi Muhtarlığına aday olan Erol genç yaptığı açıklamada şunları 18 Mayıs 1970 Gölcük Donanma Mahallesinde doğdum. 19991 yılında Çanakkale'de Askerlik görevimi tamamladım. Askerlik görevimin ardından Tük Kızılay'ında görev yaptım. 2018 yılında Türk Kızılay'ında emekli oldum. Emekli oluşumun ardından sonra personel taşıma ticareti ile uğraşıyorum. Evli ve 4 çocuk babasıyım. 1988 den beridir Turizm taşımacılık işlerimiz devam etmekte ve Türk kızıl ayında 2018  yılında emekli oldum. Şu anda Gölcük'te personel Taşımacılık ve  ticaretle uğraşıyorum” dedi.  HALKA HİZMET İÇİN VARIM Mahalle hizmeti için aday olduğunu belirten Erol Genç; “2019 yerel seçimlerinde mahalle büyüklerimin tavsiyesi üzerine mahalleme hizmet için muhtar adayı oldum. Yılların verdiği çocukluktan günümüze kadar mahallede eksiklerin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu eksikleri tespitlerimle Donanma kentine yakışır bir Donanma  Mahallesi için Resmi kurumlarla istişare ve ortak çalışmalar yaparak, eksikleri gidermek için yola çıktım. Hepimizin bildiği gibi muhtarların yaptırım bütçesi yoktur. Muhtar yetkili birimlerle istişare sonucu bu hizmetler gerçekleşecektir” dedi.   ÇOCUKLAR VE KADINLAR İÇİN PROJELERİM VAR Mahalle için birçok projenin yaptığını belirten Muhtar adayı Erol Genç; “mahallemizin birçok eksiklerini yakinen biliyorum. Doğduğum ve büyüdüğüm bir mahalle sakiniyim. Mahallemiz için önemli projelerim vardır. Bu projemin en önemli ve benim çok önemsediğim projeden biri Kadın Hakları ve çocuk istismarlarına karşı mücadele etmektir. Bu projemi yetkili birimlerimiz ile bir araya gelerek, bu projenin uygulanması için mahallemizde bir yerin yapılması. Yapılan bu yerde kadın hakları ile ilgili bilgilendirmek ve aynı zamanda çocuk istismarlarına karşı mücadele için bilgilendirmektir” dedi. YARDIMA MUHTAÇLARA DESTEK OLACAĞIM Mahalle sakinlerinde yardıma muhtaç olan insanlara yardım yapacağını belirten Muhtar adayın Genç; “muhtarlık çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum. Günün her saati insanlarla birlikte olmanın ve bu insanların dertleriyle dertleşmek, sevinçleri ile sevinmek yani bir aile gibi olması çok güzel bir duygudur. Bunun tarifi anlatılamaz. Mahallemizdeki yardıma muhtaç olan insanlarımızı tespit ederek ilçemizde bulunan yetkili kurumlarla paylaşıp ve bu mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalarımı yaparım. Hatta hayırsever kurumlarla bir araya gelerek mağdur insanların mağduriyetini gidermek için çalışırım. Mahallemize en iyi hizmet yapmak için çok iyi bir ekibimi hazırladım” dedi. Fahri Haner    
Gölcük Donanma Mahallesine muhtar adayı olan mahalle sakinlerinden Erol Genç; “mahallemin sorunlarını gidermek için muhtar adayı oldum” dedi.

2019 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte mahalle muhtar adayları çoğalarak açıklanmaya başlandı. Muhtar aday yarışlarının devam ederken, Gölcük Donanma Mahalle Muhtar adaylığına aday olan mahalle sakini Erol Genç kendini tanıtarak şunları açıkladı. Ben Donanma Mahallesi Muhtarlığına aday olan Erol genç yaptığı açıklamada şunları 18 Mayıs 1970 Gölcük Donanma Mahallesinde doğdum. 19991 yılında Çanakkale'de Askerlik görevimi tamamladım. Askerlik görevimin ardından Tük Kızılay'ında görev yaptım. 2018 yılında Türk Kızılay'ında emekli oldum. Emekli oluşumun ardından sonra personel taşıma ticareti ile uğraşıyorum. Evli ve 4 çocuk babasıyım. 1988 den beridir Turizm taşımacılık işlerimiz devam etmekte ve Türk kızıl ayında 2018  yılında emekli oldum. Şu anda Gölcük'te personel Taşımacılık ve  ticaretle uğraşıyorum” dedi. 

HALKA HİZMET İÇİN VARIM
Mahalle hizmeti için aday olduğunu belirten Erol Genç; “2019 yerel seçimlerinde mahalle büyüklerimin tavsiyesi üzerine mahalleme hizmet için muhtar adayı oldum. Yılların verdiği çocukluktan günümüze kadar mahallede eksiklerin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu eksikleri tespitlerimle Donanma kentine yakışır bir Donanma  Mahallesi için Resmi kurumlarla istişare ve ortak çalışmalar yaparak, eksikleri gidermek için yola çıktım. Hepimizin bildiği gibi muhtarların yaptırım bütçesi yoktur. Muhtar yetkili birimlerle istişare sonucu bu hizmetler gerçekleşecektir” dedi.  

ÇOCUKLAR VE KADINLAR İÇİN PROJELERİM VAR
Mahalle için birçok projenin yaptığını belirten Muhtar adayı Erol Genç; “mahallemizin birçok eksiklerini yakinen biliyorum. Doğduğum ve büyüdüğüm bir mahalle sakiniyim. Mahallemiz için önemli projelerim vardır. Bu projemin en önemli ve benim çok önemsediğim projeden biri Kadın Hakları ve çocuk istismarlarına karşı mücadele etmektir. Bu projemi yetkili birimlerimiz ile bir araya gelerek, bu projenin uygulanması için mahallemizde bir yerin yapılması. Yapılan bu yerde kadın hakları ile ilgili bilgilendirmek ve aynı zamanda çocuk istismarlarına karşı mücadele için bilgilendirmektir” dedi.

YARDIMA MUHTAÇLARA DESTEK OLACAĞIM
Mahalle sakinlerinde yardıma muhtaç olan insanlara yardım yapacağını belirten Muhtar adayın Genç; “muhtarlık çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum. Günün her saati insanlarla birlikte olmanın ve bu insanların dertleriyle dertleşmek, sevinçleri ile sevinmek yani bir aile gibi olması çok güzel bir duygudur. Bunun tarifi anlatılamaz. Mahallemizdeki yardıma muhtaç olan insanlarımızı tespit ederek ilçemizde bulunan yetkili kurumlarla paylaşıp ve bu mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalarımı yaparım. Hatta hayırsever kurumlarla bir araya gelerek mağdur insanların mağduriyetini gidermek için çalışırım. Mahallemize en iyi hizmet yapmak için çok iyi bir ekibimi hazırladım” dedi.
Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.