Soruşturmaya 3 Astsubay Daha Dahil Edildi

19.07.2013 - 00:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Soruşturmaya 3 Astsubay Daha Dahil Edildi

Askeri ihaleler fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözltına alınan zanlıların ifadeleri az önce tamamlandı. Toplam 27 zanlı ifade verirken soruşturmaya üç astsubayın daha dahil edildiği öğrenildi. Dün sabahtan beri Gölcük Adliyesi'nde savcılık sorguları yapılan 27 kişinin de ifade işlemleri  tamamlandı. Soruşturma ile ilgisi olduğu öne sürülen 3 astsubay da soruşturmaya dahil edildi. Astsubaylar az önce ifadeleri alınmak üzere adliyeye getirildier.

Askeri ihaleler fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözltına alınan zanlıların ifadeleri az önce tamamlandı. Toplam 27 zanlı ifade verirken soruşturmaya üç astsubayın daha dahil edildiği öğrenildi.

Dün sabahtan beri Gölcük Adliyesi'nde savcılık sorguları yapılan 27 kişinin de ifade işlemleri  tamamlandı. Soruşturma ile ilgisi olduğu öne sürülen 3 astsubay da soruşturmaya dahil edildi. Astsubaylar az önce ifadeleri alınmak üzere adliyeye getirildier.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.