SOSYAL MEDYA SAPIĞI YAKALANDI

Gündem 08.02.2019 - 10:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOSYAL MEDYA SAPIĞI YAKALANDI

Kocaeli’de yaşayan bir baba 10 yaşındaki kızının Bartın’da bulunan bir kişi tarafından sosyal medya üzerinden taciz edildiği ihbarında bulunması üzerine polis harekete geçti. Kız çocuklarına cinsel içerikli mesajlar yazan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Kocaeli'de yaşayan 10 yaşında bir kız çocuğu Facebook üzerinden bir hesap açtı. Bu hesap sonrası küçük kızın psikolojisinin değiştiği ailesi tarafından fark edildi. Küçük kızlarını takibe alan anne ve baba bilgisayarını incelediklerinde şoke oldu. Kızlarının S.U. isimli şahıstan gelen arkadaşlık isteğini kabul ettiğini gören aile, bu şahsın kızlarının küçük olmasını bile bile cinsel içerikli mesajlar ve görüntüler gönderdiğini gördü. Şahsın kızından cinsel içerikli isteklerde bulunduğunu belirtir mesajları fark eden aile sohbette şüpheli şahsın kızlarına Bartın'da yaşadığını yazdığını gördü.   ÇİFTÇİLİKLE UĞRAŞIYOR Kocaeli'de yaşayan küçük kızın babası şüphelinin yakalanması için Bartın İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gitti. Burada şüpheliden şikâyetçi oldu. Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayı inceledikten sonra operasyon başlattı. Titiz çalışma sonucu sosyal medya hesabından kendisini S.U. olarak tanıtan kişinin Bartın'da bir beldede çiftçilikle uğraşan 42 yaşındaki S.U. olduğunu tespit etti. Şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şüpheli S.U. küçük yaştaki kız çocuklarına ilgisinin olduğunu, sosyal medya hesaplarından bu çocuklara mesaj attığını, kendisinin bu konuda hastalık boyutunda rahatsızlığı olduğunu itiraf etti.   İLK OLAY DEĞİL S.U.'nun kullandığı hesap üzerine yapılan incelemelerde Ankara ve Muğla'da 13 ve 15 yaşlarındaki kız çocuklarına da aynı şekilde cinsel içerikli mesajlar attığı tespit edildi. Ankara ve Muğla illerindeki çocukların ailelerine ulaşan ekipler ailelerin ifadelerini aldı. İki aile de S.U.'dan şikayetçi oldu. Şüpheli ifadesinde yapmış olduğu eylemleri kabul ederek pişman olduğunu ifade etti. S.U. emniyetteki işlemleri ardından çıkarıldığı adli makamlarca 'Çocuğa cinsel saldırı' suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Kocaeli’de yaşayan bir baba 10 yaşındaki kızının Bartın’da bulunan bir kişi tarafından sosyal medya üzerinden taciz edildiği ihbarında bulunması üzerine polis harekete geçti. Kız çocuklarına cinsel içerikli mesajlar yazan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Kocaeli'de yaşayan 10 yaşında bir kız çocuğu Facebook üzerinden bir hesap açtı. Bu hesap sonrası küçük kızın psikolojisinin değiştiği ailesi tarafından fark edildi. Küçük kızlarını takibe alan anne ve baba bilgisayarını incelediklerinde şoke oldu. Kızlarının S.U. isimli şahıstan gelen arkadaşlık isteğini kabul ettiğini gören aile, bu şahsın kızlarının küçük olmasını bile bile cinsel içerikli mesajlar ve görüntüler gönderdiğini gördü. Şahsın kızından cinsel içerikli isteklerde bulunduğunu belirtir mesajları fark eden aile sohbette şüpheli şahsın kızlarına Bartın'da yaşadığını yazdığını gördü.

 

ÇİFTÇİLİKLE UĞRAŞIYOR

Kocaeli'de yaşayan küçük kızın babası şüphelinin yakalanması için Bartın İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gitti. Burada şüpheliden şikâyetçi oldu. Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayı inceledikten sonra operasyon başlattı. Titiz çalışma sonucu sosyal medya hesabından kendisini S.U. olarak tanıtan kişinin Bartın'da bir beldede çiftçilikle uğraşan 42 yaşındaki S.U. olduğunu tespit etti. Şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şüpheli S.U. küçük yaştaki kız çocuklarına ilgisinin olduğunu, sosyal medya hesaplarından bu çocuklara mesaj attığını, kendisinin bu konuda hastalık boyutunda rahatsızlığı olduğunu itiraf etti.

 

İLK OLAY DEĞİL

S.U.'nun kullandığı hesap üzerine yapılan incelemelerde Ankara ve Muğla'da 13 ve 15 yaşlarındaki kız çocuklarına da aynı şekilde cinsel içerikli mesajlar attığı tespit edildi. Ankara ve Muğla illerindeki çocukların ailelerine ulaşan ekipler ailelerin ifadelerini aldı. İki aile de S.U.'dan şikayetçi oldu. Şüpheli ifadesinde yapmış olduğu eylemleri kabul ederek pişman olduğunu ifade etti. S.U. emniyetteki işlemleri ardından çıkarıldığı adli makamlarca 'Çocuğa cinsel saldırı' suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.