LASTİK İŞ
ismail

SOYGUN YAPIP KAHVALTI ETTİLER

Gündem 24.11.2017 - 10:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOYGUN YAPIP KAHVALTI ETTİLER

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hırsızlık için girdikleri iş hanında 2 gün yaşayıp yemek yedikten sonra soygun yapan hırsızlar kıskıvrak yakalandı.

Olay, Alemdar Caddesi Karaçetin İş Merkezi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre H.D. (51) ve C.B. (29) İzmit merkezde bulunan iş hanının kapalı olmasını ve güvenliğinin olmamasını fırsat bilerek hırsızlık için içeri girdiler. İş hanında buluna 15 dükkanın kapısını kırıp 2 gün yaşayan hırsızlar dolapta bulunan yiyecekler ile kahvaltı yaptılar. Ayrıca hırsızlar iş hanındaki dükkanlarda bulunan 2 çelik kasayı patlatıp, 50 bin TL nakit para 25 bin TL değerinde saat, 2 çeyrek altın, 1 adet hançer 250 TL bozuk para çaldılar. Hırsızlık yaptıktan sonra şahıslar kaçarken asansör halatını merdiven korkuluklarına bağlayıp, 2. Kattan aşağı atladılar. Şahısların atlama anları ve kaçma anları çevredeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. HIRSIZLARDAN BİRİ EMLAKÇIYMIŞ Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu şüpheli H.D. ve .C.B.’nin Ankara ’da oldukları tespit edildi. Yapılan operasyonlar neticesinde emlakçı olduğu belirlenen H.D. Keçiören’de emlakçı dükkanında, C.B. ise Batıkent’te bir lokantada köfte yerken yakalandı. Ayrıca şüpheli H.D.’nin 4, C.B.’nin ise 17 adet hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler bu sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hırsızlık için girdikleri iş hanında 2 gün yaşayıp yemek yedikten sonra soygun yapan hırsızlar kıskıvrak yakalandı.

Olay, Alemdar Caddesi Karaçetin İş Merkezi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre H.D. (51) ve C.B. (29) İzmit merkezde bulunan iş hanının kapalı olmasını ve güvenliğinin olmamasını fırsat bilerek hırsızlık için içeri girdiler. İş hanında buluna 15 dükkanın kapısını kırıp 2 gün yaşayan hırsızlar dolapta bulunan yiyecekler ile kahvaltı yaptılar. Ayrıca hırsızlar iş hanındaki dükkanlarda bulunan 2 çelik kasayı patlatıp, 50 bin TL nakit para 25 bin TL değerinde saat, 2 çeyrek altın, 1 adet hançer 250 TL bozuk para çaldılar. Hırsızlık yaptıktan sonra şahıslar kaçarken asansör halatını merdiven korkuluklarına bağlayıp, 2. Kattan aşağı atladılar. Şahısların atlama anları ve kaçma anları çevredeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

HIRSIZLARDAN BİRİ EMLAKÇIYMIŞ

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu şüpheli H.D. ve .C.B.’nin Ankara ’da oldukları tespit edildi. Yapılan operasyonlar neticesinde emlakçı olduğu belirlenen H.D. Keçiören’de emlakçı dükkanında, C.B. ise Batıkent’te bir lokantada köfte yerken yakalandı. Ayrıca şüpheli H.D.’nin 4, C.B.’nin ise 17 adet hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler bu sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.