LASTİK İŞ

SOYGUNCUDAN DEĞİL POLİSTEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Gündem 06.12.2016 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SOYGUNCUDAN DEĞİL POLİSTEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

2015 yılında Halk bankası şubesine girerek çalışanları rehin alan ve düzenlenen operasyon sonrası ağır yaralı olarak kurtulan sanık İsmail İpek’den şikayetçi olmayanlar Emniyet güçlerinin kendilerini geç kurtardığını iddia ederek şikayetçi oldular. Bir sonraki duruşma 21 Aralık’ta görülecek.

Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan Halk bankasına soygun amacıyla girerek içerideki 14 kişiyi rehin alan İsmail İpek (44), yaklaşık 6,5 saatlik ikna çabaları sonuç vermeyince gerçekleştirilen operasyonda Özel Harekat timleri tarafından vurularak ağır yaralanmıştı. Soyguncu ilk olarak Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alınmış ve artık yaşamına görme engelli olarak devam edeceği açıklanmıştı. Soyguncu yaralı olarak kurtulduğu için hakkında kamu davası açıldı. HIRSIZ YERİNE POLİS’TEN ŞİKAYETÇİLER Konuyla alakalı davanın 2. duruşması Kocaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde görüldü. Duruşmaya sanığın müdafisi Süleyman Çetin, müştekiler Duygu Turan, Gülnihal Oğur, Tolga Zengin, Emine Öztürk, Gizem Özkan katılırken Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan sanık İsmail İpek SEGBİS sistemi ile katıldı. Sıra ile söz alan müştekiler Duygu Turan, Gülnihal Oğur, Tolga Zengin, Emine Öztürk ve Gizem Özkan sanıktan şikayetçi olmadıklarını ve emniyette verdikleri ifadeleri doğruladıklarını söyledi. NTV’nin haberine göre olay sırasında banka şubesinde bulunan kişiler sanık İsmail İpek’ten şikayetçi olmazken Emniye güçlerinin kendilerini geç kurtardığı iddiasıyla şikayetçi oldular. İfadeleri dinleyen mahkeme heyeti ifade vermeyen müştekilerin dinlenmesi için duruşmayı 21 Aralık tarihine erteledi.
2015 yılında Halk bankası şubesine girerek çalışanları rehin alan ve düzenlenen operasyon sonrası ağır yaralı olarak kurtulan sanık İsmail İpek’den şikayetçi olmayanlar Emniyet güçlerinin kendilerini geç kurtardığını iddia ederek şikayetçi oldular. Bir sonraki duruşma 21 Aralık’ta görülecek.

Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan Halk bankasına soygun amacıyla girerek içerideki 14 kişiyi rehin alan İsmail İpek (44), yaklaşık 6,5 saatlik ikna çabaları sonuç vermeyince gerçekleştirilen operasyonda Özel Harekat timleri tarafından vurularak ağır yaralanmıştı. Soyguncu ilk olarak Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alınmış ve artık yaşamına görme engelli olarak devam edeceği açıklanmıştı. Soyguncu yaralı olarak kurtulduğu için hakkında kamu davası açıldı.
HIRSIZ YERİNE POLİS’TEN ŞİKAYETÇİLER
Konuyla alakalı davanın 2. duruşması Kocaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde görüldü. Duruşmaya sanığın müdafisi Süleyman Çetin, müştekiler Duygu Turan, Gülnihal Oğur, Tolga Zengin, Emine Öztürk, Gizem Özkan katılırken Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan sanık İsmail İpek SEGBİS sistemi ile katıldı. Sıra ile söz alan müştekiler Duygu Turan, Gülnihal Oğur, Tolga Zengin, Emine Öztürk ve Gizem Özkan sanıktan şikayetçi olmadıklarını ve emniyette verdikleri ifadeleri doğruladıklarını söyledi. NTV’nin haberine göre olay sırasında banka şubesinde bulunan kişiler sanık İsmail İpek’ten şikayetçi olmazken Emniye güçlerinin kendilerini geç kurtardığı iddiasıyla şikayetçi oldular. İfadeleri dinleyen mahkeme heyeti ifade vermeyen müştekilerin dinlenmesi için duruşmayı 21 Aralık tarihine erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.