LASTİK İŞ
ismail

''SÖZÜMÜZÜ KİMSE ÇARPITMASIN ''

Asayiş 25.01.2017 - 21:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''SÖZÜMÜZÜ KİMSE ÇARPITMASIN ''

Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükateş, olagın gençlik kolları haftalık toplantısında konuştu ‘anayasa değişikliği’ ile ilgili yaptıkları açıklamaları farklı mecralara çekmeye çalışanlara seslendi.

Adil ve huzurlu bir dünya istediklerini söyledi. Küçükateş, “Batılıların kurmak istediği bir dünya değil, adalete dayalı bir dünya. Her ülkenin huzur içinde olabileceği bir dünya! Yaşanabilir bir Türkiye’nin iki şartı var. Bir manevi kalkınmaya önem vermeliyiz. İnancı kuvvetli olan bir cemiyet meydana getirmeliyiz. Eğitimde ve birçok konuda reforma ihtiyaç var. Sadece manen güçlenmek etkili olmaya yetmez. Mutlaka maddi kalkınmayı da önemsemeliyiz. Bunları yaparsak Yeniden Büyük Türkiye doğar. Her şeyden önce şahsiyetli bir dış politika da izlemeliyiz. Savrulmayacağız. Bugün Ruslarla düşman, yarın dost. Bugün AB ile dost, yarın düşman. Dün İsrail’e ‘oneminute’ bugün ‘İsrail’den başka dostumuz yok’ demeyeceğiz. Bu kadar zikzakla bir yere gidemeyiz. Ne yapacağımıza karar vermeliyiz”değerlendirmesini yaptı.  AHDE VEFASIZLIK ETMEYİZ   Küçükateş konuşmasının devamında“Anayasa Değişikliği” ile ilgili tavırlarına yönelik de değerlendirmelerde bulundu.“Şimdi başkanlık sistemi ile uğraşıyoruz. Başkanlık gelirse yarın bütün problemler çözülecek deniyor.  Ben de merak ediyorum bu sorunlar nasıl çözülecek. Göreceğiz, sandıktan ne çıkacak. Sandıktan çıkana göre elbette politikalar belirlenecek. Ancak sandıktan bu çıksa da çıkmasa da Türkiye doğru istikamette politikalar belirlemezse bu ülke ayağa kalkamaz. Biz bunu ülkemizdeki herkese götüreceğiz, AKP’liye de, CHP’liye de, MHP’liye de anlatacağız. Bazen söylediklerimiz hoşlarına gitmiyor, bazen de onu başka türlü yorumlamaya kalkıyorlar ama biz netiz. Bizim sözümüzü kimse çarpıtmaya kalkmasın. Sözümüzü biliyoruz, söylediklerimizin de arkasındayız. Biz sözümüzden dönmeyiz, ahde vefasızlık da etmeyiz” ifadelerini kullandı. CHP-AKP 2002 YILINDA İTTİFAK YAPTI Küçükateş, ‘CHP ile aynı safa geldiniz’ şeklindeki eleştirilere karşı da tarihi bir hatırlatma da bulundu.  ​“Bizim Cumhurbaşkanı’na karşı sevgimiz, güvenimiz, saygımız var. Tamam da Cumhurbaşkanı’nın her daim Tayyip Bey olacağına ilişkin elimizde bir garanti mi var. Yarın değişmeyeceği ne malum. Değişirse ne olacak. Bunun için açıkça desteğimizin ‘şartlara’ bağlı olduğunu söyledik. Bazıları bunu abarttı, ‘efendim CHP ile aynı safa geldiniz’ diyerek. Şunu unutmayın. 2002 yılında seçimler olduğu zaman Tayyip Bey yasaklıydı. Sonra ne oldu. Deniz Baykal ile Abdullah Gül bir araya geldiler ve ‘bir partinin genel başkanı mutlaka meclisde olmalı’ icap eder dediler, ittifak ile anayasayı değiştirdiler. Yanlış mı yaptılar, hayır doğru yaptılar. Orada CHP ile bir araya gelince doğru oluyor da... Bu mantık yanlış bir mantık, ters bir mantık... Bu konuda kafamızı yoralım, düşünelim, düşündükten sonra ikna olduysak, oyumuzu verelim. İkna olmamış bir insanı da zorlamak mantıklı değil. Bu ülke hepimizin” diye konuştu.
Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükateş, olagın gençlik kolları haftalık toplantısında konuştu ‘anayasa değişikliği’ ile ilgili yaptıkları açıklamaları farklı mecralara çekmeye çalışanlara seslendi.

Adil ve huzurlu bir dünya istediklerini söyledi. Küçükateş, “Batılıların kurmak istediği bir dünya değil, adalete dayalı bir dünya. Her ülkenin huzur içinde olabileceği bir dünya! Yaşanabilir bir Türkiye’nin iki şartı var. Bir manevi kalkınmaya önem vermeliyiz. İnancı kuvvetli olan bir cemiyet meydana getirmeliyiz. Eğitimde ve birçok konuda reforma ihtiyaç var. Sadece manen güçlenmek etkili olmaya yetmez. Mutlaka maddi kalkınmayı da önemsemeliyiz. Bunları yaparsak Yeniden Büyük Türkiye doğar. Her şeyden önce şahsiyetli bir dış politika da izlemeliyiz. Savrulmayacağız. Bugün Ruslarla düşman, yarın dost. Bugün AB ile dost, yarın düşman. Dün İsrail’e ‘oneminute’ bugün ‘İsrail’den başka dostumuz yok’ demeyeceğiz. Bu kadar zikzakla bir yere gidemeyiz. Ne yapacağımıza karar vermeliyiz”değerlendirmesini yaptı. 

AHDE VEFASIZLIK ETMEYİZ
 

Küçükateş konuşmasının devamında“Anayasa Değişikliği” ile ilgili tavırlarına yönelik de değerlendirmelerde bulundu.“Şimdi başkanlık sistemi ile uğraşıyoruz. Başkanlık gelirse yarın bütün problemler çözülecek deniyor.  Ben de merak ediyorum bu sorunlar nasıl çözülecek. Göreceğiz, sandıktan ne çıkacak. Sandıktan çıkana göre elbette politikalar belirlenecek. Ancak sandıktan bu çıksa da çıkmasa da Türkiye doğru istikamette politikalar belirlemezse bu ülke ayağa kalkamaz. Biz bunu ülkemizdeki herkese götüreceğiz, AKP’liye de, CHP’liye de, MHP’liye de anlatacağız. Bazen söylediklerimiz hoşlarına gitmiyor, bazen de onu başka türlü yorumlamaya kalkıyorlar ama biz netiz. Bizim sözümüzü kimse çarpıtmaya kalkmasın. Sözümüzü biliyoruz, söylediklerimizin de arkasındayız. Biz sözümüzden dönmeyiz, ahde vefasızlık da etmeyiz” ifadelerini kullandı.

CHP-AKP 2002 YILINDA İTTİFAK YAPTI

Küçükateş, ‘CHP ile aynı safa geldiniz’ şeklindeki eleştirilere karşı da tarihi bir hatırlatma da bulundu. 

​“Bizim Cumhurbaşkanı’na karşı sevgimiz, güvenimiz, saygımız var. Tamam da Cumhurbaşkanı’nın her daim Tayyip Bey olacağına ilişkin elimizde bir garanti mi var. Yarın değişmeyeceği ne malum. Değişirse ne olacak. Bunun için açıkça desteğimizin ‘şartlara’ bağlı olduğunu söyledik. Bazıları bunu abarttı, ‘efendim CHP ile aynı safa geldiniz’ diyerek. Şunu unutmayın. 2002 yılında seçimler olduğu zaman Tayyip Bey yasaklıydı. Sonra ne oldu. Deniz Baykal ile Abdullah Gül bir araya geldiler ve ‘bir partinin genel başkanı mutlaka meclisde olmalı’ icap eder dediler, ittifak ile anayasayı değiştirdiler. Yanlış mı yaptılar, hayır doğru yaptılar. Orada CHP ile bir araya gelince doğru oluyor da... Bu mantık yanlış bir mantık, ters bir mantık... Bu konuda kafamızı yoralım, düşünelim, düşündükten sonra ikna olduysak, oyumuzu verelim. İkna olmamış bir insanı da zorlamak mantıklı değil. Bu ülke hepimizin” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.