SP'DEN TEMAD'A ZİYARET

Gölcük 04.11.2018 - 11:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SP'DEN TEMAD'A ZİYARET

Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatı TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

17 Ekim Dünya Assubaylar Günü'nün 34. yılında, TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığına ziyaretler sürüyor. TEMAD İlçe Başkanı Bekir Tülü ve yönetiminin son konukları Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Başkan Yardımıcısı Nihat Yıldız, Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve partililer oldu. Saadet Partili yöneticiler, Başkan Bekir Tülü nezdinde tüm aasubayların gününü kutladılar. Erbakanlı yıllar Ülke gündemine dair sohbetin gerçekleştiği ziyarette, ekonomik kriz konusuna da değinilirken, Necmettin Erbakanlı yıllarda unutulmadı. Saadet Partililer, ardından başkan Tülü tarafından bina turu yaparak, TEMAD'ın çalışmaları hakkında da bilgi aldılar.
Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatı TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

17 Ekim Dünya Assubaylar Günü'nün 34. yılında, TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığına ziyaretler sürüyor. TEMAD İlçe Başkanı Bekir Tülü ve yönetiminin son konukları Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Başkan Yardımıcısı Nihat Yıldız, Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve partililer oldu. Saadet Partili yöneticiler, Başkan Bekir Tülü nezdinde tüm aasubayların gününü kutladılar.

Erbakanlı yıllar

Ülke gündemine dair sohbetin gerçekleştiği ziyarette, ekonomik kriz konusuna da değinilirken, Necmettin Erbakanlı yıllarda unutulmadı. Saadet Partililer, ardından başkan Tülü tarafından bina turu yaparak, TEMAD'ın çalışmaları hakkında da bilgi aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.