SPOR ADAMLARINDAN BİRLİKTELİĞİ KISKANDIRDI

Spor 13.10.2017 - 08:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SPOR ADAMLARINDAN BİRLİKTELİĞİ KISKANDIRDI

Hafta boyunca gazetemizden ve Yılmaz Değirmenci'nin köşesinden takip etmişinizdir. Gölcüklü Amatör Spor Kulüp Başkanları, geçtiğimiz 4 gün boyunca, KASKF'nun düzenlediği, “4. Başkanlar Kurulu Toplantısı” na katılmak üzere, geçtiğimiz Pazar günü Antalya Belek'e gitmişti.  Antalya Belek Rixos Otel'de düzenlenen, Başkanlar Kurulu Çalıştayında, birlik be beraberlikleriyle diğer ilçe spor adamlarına nazaran, daha derli toplu bir görüntü  veren Gölcüklü spor adamları, ortak hareketleri ve birliktelikleryle göz doldurdular.    Antalya'da bulundukları 4 gün boyunca, bütün toplantılara düzenli olarak katılarak, fikir ve düşüncelerini kürsüden katılımcılar ile paylaşan spor adamları, Çalıştaya resmen damga vurdular.  Gölcüklü spor adamları, çalıştayın dönüş yolculuğunda, Antalya Karacaören Barajı kıyısında Gölbaşı Tesisleri'nde, toplu olarak objektiklere, birlik ve beraberlik mesajı vererek, adeta “Bu aileyi kimse bölemez” mesajını verdiler.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Antalya Belek'te düzenlenen çalıştayda, örnek bir beraberlik ve birlik mesajı verdiklerinden dolayı, kendilerini tebrik ediyoruz.  Size de bu yakışırdı zaten...   

Hafta boyunca gazetemizden ve Yılmaz Değirmenci'nin köşesinden takip etmişinizdir. Gölcüklü Amatör Spor Kulüp Başkanları, geçtiğimiz 4 gün boyunca, KASKF'nun düzenlediği, “4. Başkanlar Kurulu Toplantısı” na katılmak üzere, geçtiğimiz Pazar günü Antalya Belek'e gitmişti. 
Antalya Belek Rixos Otel'de düzenlenen, Başkanlar Kurulu Çalıştayında, birlik be beraberlikleriyle diğer ilçe spor adamlarına nazaran, daha derli toplu bir görüntü  veren Gölcüklü spor adamları, ortak hareketleri ve birliktelikleryle göz doldurdular.   
Antalya'da bulundukları 4 gün boyunca, bütün toplantılara düzenli olarak katılarak, fikir ve düşüncelerini kürsüden katılımcılar ile paylaşan spor adamları, Çalıştaya resmen damga vurdular. 
Gölcüklü spor adamları, çalıştayın dönüş yolculuğunda, Antalya Karacaören Barajı kıyısında Gölbaşı Tesisleri'nde, toplu olarak objektiklere, birlik ve beraberlik mesajı vererek, adeta “Bu aileyi kimse bölemez” mesajını verdiler. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Antalya Belek'te düzenlenen çalıştayda, örnek bir beraberlik ve birlik mesajı verdiklerinden dolayı, kendilerini tebrik ediyoruz. 
Size de bu yakışırdı zaten... 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.