LASTİK İŞ

SPOR KENTİ GÖLCÜK

Spor 11.08.2017 - 10:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SPOR KENTİ GÖLCÜK

'Gölcük Belediyesi Spor Kenti Gölcük' sloganı ile vatandaşlara yılda 15 ayrı özel spor etkinlikleriyle spor yapma imkanı sunuyor.

Bir çok alternatif spor dalı Gölcük Belediyesi'nin 15 yıldır birçok spor alanında sürdürdüğü projeler vatandaşların yüzünü güldürüyor. İlçemizde Basketbol'dan Masa tenisine, yüzmeden at yarışlarına, futboldan satranç müsabakalarına kadar bir çok alternatif ile vatandaşlar yarışma imkanı buluyor. Ayrıca 10 branşta spor okullarında yetiştirilen sporcular uluslararası yarışmalarda derece yapmak için ter döküyorlar. Vatandaşlar olumlu tepki gösteriyor Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında organize edilen Kum Futbolu, Plaj Voleybolu ve Sokak Basketbolu turnuvaları ile vatandaşlar keyifli dakikalar yaşıyorlar. Bu spor dalındaki projeler Gölcük'e önemli iz bırakırken, vatandaşlar Gölcük'te atılan sportif faaliyetlere olumlu tepki gösteriyor.  Gölcük'ü sporun kenti yapmada hedeflerimize ulaşacağız Başkan Ellibeş, “Gölcük'te 15 yıldır Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler diğer ilçelere de önemli örnek oluyor. Vatandaşlarımıza spor dalında birçok önemli projeleri sunmaktayız. Gölcük'ü sporun kenti yapmada hedeflerimize ulaşacağız. Görevimiz boyunca halkımıza önemli hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi. 
'Gölcük Belediyesi Spor Kenti Gölcük' sloganı ile vatandaşlara yılda 15 ayrı özel spor etkinlikleriyle spor yapma imkanı sunuyor.

Bir çok alternatif spor dalı
Gölcük Belediyesi'nin 15 yıldır birçok spor alanında sürdürdüğü projeler vatandaşların yüzünü güldürüyor. İlçemizde Basketbol'dan Masa tenisine, yüzmeden at yarışlarına, futboldan satranç müsabakalarına kadar bir çok alternatif ile vatandaşlar yarışma imkanı buluyor. Ayrıca 10 branşta spor okullarında yetiştirilen sporcular uluslararası yarışmalarda derece yapmak için ter döküyorlar.
Vatandaşlar olumlu tepki gösteriyor
Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında organize edilen Kum Futbolu, Plaj Voleybolu ve Sokak Basketbolu turnuvaları ile vatandaşlar keyifli dakikalar yaşıyorlar. Bu spor dalındaki projeler Gölcük'e önemli iz bırakırken, vatandaşlar Gölcük'te atılan sportif faaliyetlere olumlu tepki gösteriyor. 
Gölcük'ü sporun kenti yapmada hedeflerimize ulaşacağız
Başkan Ellibeş, “Gölcük'te 15 yıldır Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler diğer ilçelere de önemli örnek oluyor. Vatandaşlarımıza spor dalında birçok önemli projeleri sunmaktayız. Gölcük'ü sporun kenti yapmada hedeflerimize ulaşacağız. Görevimiz boyunca halkımıza önemli hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.