Spor Toto Süper Lig Fikstür Çekimi

Spor 17.07.2013 - 14:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Spor Toto Süper Lig Fikstür Çekimi

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker, yeni sezon için iyi hazırlandıklarını belirterek, sezon sonunda gülen taraf olmak istediklerini söyledi. Haker, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluş Lig TV'nin Ayazağa'daki binasında gerçekleştirilen 2013-2014 sezonu fikstür çekiminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk hafta sahalarında Torku Konyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti: "Fikstürde en güzel şey, derbilerin ikisini de ilk yarıda sahamızda oynayacağız. Fikstür değerlendirmesini hocamız yapacaktır ama biz bu sezona çok iyi hazırlandık, iyi transferler yaptık. İnşallah sezon sezonda gülen taraf biz olacağız."  Yalçın Haker, Galatasaray ile yapacakları derbi maçın ligin 11. haftasına denk gelmesinin, ortamın gerilmemesi açısından iyi olduğunu ifade etti. UEFA'nın verdiği Avrupa kupalarından men cezasına üzüldüklerini anlatan Haker, "Bununla ilgili çalışmalar yapılıyor. CAS'a başvuruldu. Biz umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik. Hukukla ilgili mücadelemiz devam ediyor" diye konuştu. - İstanbul

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker, yeni sezon için iyi hazırlandıklarını belirterek, sezon sonunda gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

Haker, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluş Lig TV'nin Ayazağa'daki binasında gerçekleştirilen 2013-2014 sezonu fikstür çekiminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk hafta sahalarında Torku Konyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Fikstürde en güzel şey, derbilerin ikisini de ilk yarıda sahamızda oynayacağız. Fikstür değerlendirmesini hocamız yapacaktır ama biz bu sezona çok iyi hazırlandık, iyi transferler yaptık. İnşallah sezon sezonda gülen taraf biz olacağız." 

Yalçın Haker, Galatasaray ile yapacakları derbi maçın ligin 11. haftasına denk gelmesinin, ortamın gerilmemesi açısından iyi olduğunu ifade etti.

UEFA'nın verdiği Avrupa kupalarından men cezasına üzüldüklerini anlatan Haker, "Bununla ilgili çalışmalar yapılıyor. CAS'a başvuruldu. Biz umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik. Hukukla ilgili mücadelemiz devam ediyor" diye konuştu. - İstanbul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.