SPORCULARIN UĞRAK YERİ SPORİUM

Spor 05.09.2019 - 18:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SPORCULARIN UĞRAK YERİ SPORİUM

Gölcük Kavaklı da bulunan Gölcüksporium sporcuların uğrak mekanı oldu. Hatice-Hüseyin Uzuner çiftinin sahibi olduğu Gölcük Sporium profesyonel sporcular ve amatör sporcuların gelişiminde önemli rol oynuyor.

Barbaros Hayrettin Anadolu lisesi Bayan Futbol takımı Fıransada düzenlenecek şampiyonasına Hasan Alemdar ve Kübra Zorlu gözetiminde hazırlanan bayanlar futbol takımı Gölcük Sporium'u tercih edip yoğun çalışıyorlar. Çocuklarımıza sahip çıkıyoruz Hatice-Hüseyin Uzuner çifti " Sporun, çocuklarımıza sağlıklı hayat sürmelerine yaptığı katkı yanında ülke tanıtımlarında ciddi bir rol üstlendiğini biliyoruz. Öyle ki bugün bazı sporlar belli ülkelerle anılır hale geldi. Ülkemizin de son 15 yılda yapılan yatırımlar neticesinde farklı spor dallarında ciddi başarılar elde ettiği malumunuzdur. Daha önce varlık gösteremediğimiz kategorilerde bile sporcularımız madalya kazanmaya, derece yapmaya başladılar. Elbette henüz arzu ettiğimiz yerde değiliz. Daha katetmemiz gereken önemli bir mesafe olduğunun farkındayız. Bedensel gelişim sporunu Şehirlerimize yaygınlaştırmak, gençliğin spor faaliyetlerini sahiplenmesini sağlamamız önemli adımlarımızdandır. Elinden geldiği kadarı ile çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edecektir. Hasan Alemdar ve Kübra Zorlu hocalarımız nezaretinde Barbaros Hayrettin Anadolu lisesi Bayan Futbol takımı Fıransada düzenlenecek şampiyonasına hazırlanan kızlarımıza başarılar dileriz"dediler
Gölcük Kavaklı da bulunan Gölcüksporium sporcuların uğrak mekanı oldu. Hatice-Hüseyin Uzuner çiftinin sahibi olduğu Gölcük Sporium profesyonel sporcular ve amatör sporcuların gelişiminde önemli rol oynuyor.

Barbaros Hayrettin Anadolu lisesi Bayan Futbol takımı Fıransada düzenlenecek şampiyonasına Hasan Alemdar ve Kübra Zorlu gözetiminde hazırlanan bayanlar futbol takımı Gölcük Sporium'u tercih edip yoğun çalışıyorlar. Çocuklarımıza sahip çıkıyoruz Hatice-Hüseyin Uzuner çifti " Sporun, çocuklarımıza sağlıklı hayat sürmelerine yaptığı katkı yanında ülke tanıtımlarında ciddi bir rol üstlendiğini biliyoruz. Öyle ki bugün bazı sporlar belli ülkelerle anılır hale geldi. Ülkemizin de son 15 yılda yapılan yatırımlar neticesinde farklı spor dallarında ciddi başarılar elde ettiği malumunuzdur. Daha önce varlık gösteremediğimiz kategorilerde bile sporcularımız madalya kazanmaya, derece yapmaya başladılar. Elbette henüz arzu ettiğimiz yerde değiliz. Daha katetmemiz gereken önemli bir mesafe olduğunun farkındayız. Bedensel gelişim sporunu Şehirlerimize yaygınlaştırmak, gençliğin spor faaliyetlerini sahiplenmesini sağlamamız önemli adımlarımızdandır.
Elinden geldiği kadarı ile çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edecektir. Hasan Alemdar ve Kübra Zorlu hocalarımız nezaretinde Barbaros Hayrettin Anadolu lisesi Bayan Futbol takımı Fıransada düzenlenecek şampiyonasına hazırlanan kızlarımıza başarılar dileriz"dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.