LASTİK İŞ

STK’LARIN YERİ BİZİM İÇİN ÇOK AYRI''

Asayiş 19.01.2019 - 09:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

STK’LARIN YERİ BİZİM İÇİN ÇOK AYRI''

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer Kastamonu Doğanyurt Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer Gölcük’ün dört bir yanında seçim çalışmalarını SKM programları kapsamında aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Çetin Seymen, parti yöneticileri, gençlik kollarıyla birlikte vefat eden hemşehrilerinin yakınlarına taziye ziyaretleri yapılırken, vatandaş ve esnaflar da buluşulup, sohbet edip, hedefleri hakkında bilgi veriyor. AL, SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ Sezer ayrıca STK’larla da bir araya gelip, ilçe üzerine yapılacak projeleri ve çalışma prensiplerini anlatıyor. Sezer son olarakta Değirmendere’de bulunan Kastamonu Doğanyurt Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret etti. Dernek Başkanı Nazım Al ve dernek üyeleri Sezer’e sıcak bir şekilde karşıladı ve Al, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. “STK’LARIN YERİ BİZİM İÇİN ÇOK AYRI” Coşkulu karşılama ve samimi sohbetleri için Dernek Başkanı Nazım Al, yönetimine ve dernek üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sezer, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. STK’ların bizim için yeri çok ayrı. Bizim kent yönetiminde en önem verdiğimiz konu istişare olacak. İstişare edeceğimiz kurumların başında da STK’lar geliyor. İşin özü Gölcük’ü birlikte yöneteceğiz. Sizin fikir ve düşüncelerinizi de dikkate alacağız. Gereken ne varsa da hayata geçirmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu. “LİYAKAT SAHİBİ KADROLARLA ÇALIŞACAĞIZ”        Gölcük için yeni dönemde önemli projelerimiz olacak diyen Sezer, “Bu noktada yoğun bir çalışmamız sürüyor. Halkın geneline hitap eden projelere imza atmak hedefinde olacağız. Yeni dönemdeki beyannamemizi de yavaş yavaş belirliyoruz. İçiniz rahat olsun. İlçenin sorunlarına vakıfız. Bugüne kadar yapılanların üstüne daha da fazlasını koymak için var gücümüzle çalışacağız. Bunun dışında yönetim anlayışımızın nasıl olacağını belirledik. Öncelikle adaletli bir yönetim anlayışımız olacak. Konumuz neyse, konunun uzmanları ve halkımız ile her zaman istişare edeceğiz. En önemlisi de liyakat sahibi kadrolarla çalışacağız. Gölcük’ü birlikte yönetmek ve 2023 vizyonunda emin adımlarla ilerlemek için sizlerden destek istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.    
AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer Kastamonu Doğanyurt Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer Gölcük’ün dört bir yanında seçim çalışmalarını SKM programları kapsamında aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Çetin Seymen, parti yöneticileri, gençlik kollarıyla birlikte vefat eden hemşehrilerinin yakınlarına taziye ziyaretleri yapılırken, vatandaş ve esnaflar da buluşulup, sohbet edip, hedefleri hakkında bilgi veriyor.

AL, SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Sezer ayrıca STK’larla da bir araya gelip, ilçe üzerine yapılacak projeleri ve çalışma prensiplerini anlatıyor. Sezer son olarakta Değirmendere’de bulunan Kastamonu Doğanyurt Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret etti. Dernek Başkanı Nazım Al ve dernek üyeleri Sezer’e sıcak bir şekilde karşıladı ve Al, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

“STK’LARIN YERİ BİZİM İÇİN ÇOK AYRI”

Coşkulu karşılama ve samimi sohbetleri için Dernek Başkanı Nazım Al, yönetimine ve dernek üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sezer, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. STK’ların bizim için yeri çok ayrı. Bizim kent yönetiminde en önem verdiğimiz konu istişare olacak. İstişare edeceğimiz kurumların başında da STK’lar geliyor. İşin özü Gölcük’ü birlikte yöneteceğiz. Sizin fikir ve düşüncelerinizi de dikkate alacağız. Gereken ne varsa da hayata geçirmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

“LİYAKAT SAHİBİ KADROLARLA ÇALIŞACAĞIZ”       

Gölcük için yeni dönemde önemli projelerimiz olacak diyen Sezer, “Bu noktada yoğun bir çalışmamız sürüyor. Halkın geneline hitap eden projelere imza atmak hedefinde olacağız. Yeni dönemdeki beyannamemizi de yavaş yavaş belirliyoruz. İçiniz rahat olsun. İlçenin sorunlarına vakıfız. Bugüne kadar yapılanların üstüne daha da fazlasını koymak için var gücümüzle çalışacağız. Bunun dışında yönetim anlayışımızın nasıl olacağını belirledik. Öncelikle adaletli bir yönetim anlayışımız olacak. Konumuz neyse, konunun uzmanları ve halkımız ile her zaman istişare edeceğiz. En önemlisi de liyakat sahibi kadrolarla çalışacağız. Gölcük’ü birlikte yönetmek ve 2023 vizyonunda emin adımlarla ilerlemek için sizlerden destek istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.