LASTİK İŞ

SU BASKINLARI İÇİN ÖNLEM ALINDI

Gündem 01.10.2017 - 16:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SU BASKINLARI İÇİN ÖNLEM ALINDI

İlimizde etkili olan aşırı yağış dolayısıyla Kocaeli AADYM Değerlendirme ve Takip Kurulu, Kocaeli AFAD’da Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik başkanlığında toplandı.

Başbakanlık AFAD Başkanlığının ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 01.10.2017 Pazar günü 24 saatlik periyotta şiddetli yağış olacağına yönelik yaptığı uyarı sonrası gerekli hazırlıklar ve ilgili kurum/kuruluş uyarıları Cumartesi itibariyle gerçekleştirilmişti. Bugün de Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un talimatı ile eski adıyla kriz merkezi olan İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi (AADYM) ilgili kuruluş yöneticilerinin katılımı ve Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik başkanlığında Kocaeli AFAD’da toplandı. TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planındaki Hizmet Grubu Yöneticilerinin, İlimizdeki AADYM kuruluşlarının yöneticilerinin, İlçe Kaymakamlarının, Belediye Başkanlarının ve Muhtarların da tedbirli olunması konusunda uyarıldığı yağışın olumsuz etkilerini hafifletmek ve müdahale gerektiğinde koordineli çalışmayı temin etmek üzere ilintili kuruluşların yöneticilerinden oluşan AADYM Değerlendirme ve Takip Kurulu teyakkuz halinde çalışmalarını yürütüyor. Kurulda Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik yanında, İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Ulaşım Bakım Şube Müdürü Tolga Çankaya, İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Erdal Öktem, İl Jandarma Komutanlığı Şube Müdürü Murat Filiz, İSU Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanı Mehmet Çınar, Karayolları İşletme Şefleri Hüseyin Aydın ve Ahmet Nuri Sezer, DSİ Şube 15. Müdür Vekili Serdar Y. Erdem, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Şube Müdürü Teoman Bozoğluer, SEDAŞ İl Müdürü Çınar Aslan ve Cengiz Topel Meteoroloji Biriminden Uzman Ferman Sancakbeyi görev yapıyor.  
İlimizde etkili olan aşırı yağış dolayısıyla Kocaeli AADYM Değerlendirme ve Takip Kurulu, Kocaeli AFAD’da Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik başkanlığında toplandı.

Başbakanlık AFAD Başkanlığının ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 01.10.2017 Pazar günü 24 saatlik periyotta şiddetli yağış olacağına yönelik yaptığı uyarı sonrası gerekli hazırlıklar ve ilgili kurum/kuruluş uyarıları Cumartesi itibariyle gerçekleştirilmişti.

Bugün de Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un talimatı ile eski adıyla kriz merkezi olan İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi (AADYM) ilgili kuruluş yöneticilerinin katılımı ve Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik başkanlığında Kocaeli AFAD’da toplandı.

TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planındaki Hizmet Grubu Yöneticilerinin, İlimizdeki AADYM kuruluşlarının yöneticilerinin, İlçe Kaymakamlarının, Belediye Başkanlarının ve Muhtarların da tedbirli olunması konusunda uyarıldığı yağışın olumsuz etkilerini hafifletmek ve müdahale gerektiğinde koordineli çalışmayı temin etmek üzere ilintili kuruluşların yöneticilerinden oluşan AADYM Değerlendirme ve Takip Kurulu teyakkuz halinde çalışmalarını yürütüyor.

Kurulda Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik yanında, İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Ulaşım Bakım Şube Müdürü Tolga Çankaya, İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Erdal Öktem, İl Jandarma Komutanlığı Şube Müdürü Murat Filiz, İSU Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanı Mehmet Çınar, Karayolları İşletme Şefleri Hüseyin Aydın ve Ahmet Nuri Sezer, DSİ Şube 15. Müdür Vekili Serdar Y. Erdem, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Şube Müdürü Teoman Bozoğluer, SEDAŞ İl Müdürü Çınar Aslan ve Cengiz Topel Meteoroloji Biriminden Uzman Ferman Sancakbeyi görev yapıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.