LASTİK İŞ

SU BASKINLARINA KARŞI KANALLAR TEMİZLENİYOR

Gündem 28.11.2019 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SU BASKINLARINA KARŞI KANALLAR TEMİZLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir tarafından Gölcük'te yaz boyunca içine malzemeyle dolan ve kışın tıkanmaması için kanalları temizleme çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaz boyunca ilçemizde bulunan altyapıdaki logar kanalları yaz boyunca yağışın seyrek olması logarlar vasıtasıyla kanallara giren malzemeyi temizlemek için çalışma başlatıldı. Kışın sürekli yağmur yağışından, yağışla birlikte akan malzeme kanalların tıkanmasına neden oluyor. Kışın kanalların tıkanmasını önlemek için ilçemizde bulunan tüm kanal temizlikleri Kocaeli Büyükşehir tarafından yapılıyor. Gölcük Merkez Mahallesi, Kavaklı Mahallesi, Gölcük Çarşı merkezindeki kanallar vidanjörle temizlerken dünde Gölcük Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında kanal temizlemeleri yaparken aynı zamanda logar kapaklarını da yenileme çalışmalarını yağmursuları denize akar.  Fahri Haner
Kocaeli Büyükşehir tarafından Gölcük'te yaz boyunca içine malzemeyle dolan ve kışın tıkanmaması için kanalları temizleme çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaz boyunca ilçemizde bulunan altyapıdaki logar kanalları yaz boyunca yağışın seyrek olması logarlar vasıtasıyla kanallara giren malzemeyi temizlemek için çalışma başlatıldı. Kışın sürekli yağmur yağışından, yağışla birlikte akan malzeme kanalların tıkanmasına neden oluyor. Kışın kanalların tıkanmasını önlemek için ilçemizde bulunan tüm kanal temizlikleri Kocaeli Büyükşehir tarafından yapılıyor. Gölcük Merkez Mahallesi, Kavaklı Mahallesi, Gölcük Çarşı merkezindeki kanallar vidanjörle temizlerken dünde Gölcük Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında kanal temizlemeleri yaparken aynı zamanda logar kapaklarını da yenileme çalışmalarını yağmursuları denize akar. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.