LASTİK İŞ
ismail

SU BORUSU ASFALTI PATLATTI

Gündem 10.07.2019 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SU BORUSU ASFALTI PATLATTI

Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak Caddesinin altından geçen içme su şebeke borusunun patlamasıyla yol kalktı.

Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak altından geçen içme su şebekesi borusunun patlaması sonrası astfal havaya kalktı. Olası bir tehlike karşısında Gölcük ilçe emniyet müdürlüğü trafik polis ekipleri olay yerinde gerekli önlemler alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde akmasını sağladılar. Olayla ilgili polis tarafından İSU birim sorumlularını arayarak bilgi verdiler.  Fahri Haner    
Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak Caddesinin altından geçen içme su şebeke borusunun patlamasıyla yol kalktı.

Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak altından geçen içme su şebekesi borusunun patlaması sonrası astfal havaya kalktı.

Olası bir tehlike karşısında Gölcük ilçe emniyet müdürlüğü trafik polis ekipleri olay yerinde gerekli önlemler alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde akmasını sağladılar. Olayla ilgili polis tarafından İSU birim sorumlularını arayarak bilgi verdiler. 

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.