LASTİK İŞ
ismail

SU SAYAÇLARINA DİKKAT !

Gölcük 19.01.2016 - 08:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SU SAYAÇLARINA DİKKAT !

Yoğun kar yağışından dolayı su sayaçlarınızı donmaya karşı koruyun

İlimizde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgasının gece saatlerinde sıfırın altına düşmesi bekleniyor. Bölgemizde Pazartesi ve Salı günü etkili olması beklenen yoğun kar yağışı ve düşen hava sıcaklıklardan dolayı açık ortamlarda bulunan su sayaçlarının donma tehlikesine karşı korunmaları gerekmekte. DONAN SAYACA SICAK SU DÖKMEYİN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, düşen sıcaklığın su sayaçlarının donarak hasar görmesine neden olacağı belirtilerek donan sayaçlara sıcak su veya ateşle müdahale edilmemesi uyarısı yapıldı. Su sayaçlarının bulunduğu yerin hava cereyanına karşı korunması amacıyla açık bölümlerin kapatılmasını, kırık camların yenilenmesi gerektiği belirtildi. ALO 185’E BİLDİRİN Su sayaçları soğuğu geçirmeyecek şekilde talaş veya cam yünü destekli malzemeler ile sarılmalıdır. Alınan önlemlere rağmen su sayacı donmuş ise üzerine kesinlikle sıcak su dökülmemeli ve herhangi bir şekilde ısıtılmamalıdır. Abonelerimizin donan su sayaçlarını İSU Genel Müdürlüğü’nün 7 gün 24 saat faaliyet gösteren çağrı merkezi ALO 185 hattına bildirmeleri gerekmektedir.  
Yoğun kar yağışından dolayı su sayaçlarınızı donmaya karşı koruyun

İlimizde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgasının gece saatlerinde sıfırın altına düşmesi bekleniyor. Bölgemizde Pazartesi ve Salı günü etkili olması beklenen yoğun kar yağışı ve düşen hava sıcaklıklardan dolayı açık ortamlarda bulunan su sayaçlarının donma tehlikesine karşı korunmaları gerekmekte.

DONAN SAYACA SICAK SU DÖKMEYİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, düşen sıcaklığın su sayaçlarının donarak hasar görmesine neden olacağı belirtilerek donan sayaçlara sıcak su veya ateşle müdahale edilmemesi uyarısı yapıldı. Su sayaçlarının bulunduğu yerin hava cereyanına karşı korunması amacıyla açık bölümlerin kapatılmasını, kırık camların yenilenmesi gerektiği belirtildi.

ALO 185’E BİLDİRİN

Su sayaçları soğuğu geçirmeyecek şekilde talaş veya cam yünü destekli malzemeler ile sarılmalıdır. Alınan önlemlere rağmen su sayacı donmuş ise üzerine kesinlikle sıcak su dökülmemeli ve herhangi bir şekilde ısıtılmamalıdır. Abonelerimizin donan su sayaçlarını İSU Genel Müdürlüğü’nün 7 gün 24 saat faaliyet gösteren çağrı merkezi ALO 185 hattına bildirmeleri gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.