LASTİK İŞ

ŞUBAT MECLİSİNDE DOKUZ MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Gündem 02.02.2021 - 16:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ŞUBAT MECLİSİNDE DOKUZ MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında Gölcük Kongre Sarayı toplantı salonunda şubat ayı belediye meclis toplantısı 9 gündem maddesi ile gerçekleşti.

Başkan yıldırım Sezer başkanlığında Gölcük belediyesi şubat ayı meclis toplantısı saygı duruşu ardında başladı. Toplantı ilk gündemi Türkiye Yeşilay Cemiyeti- Vakfı ile ortak hizmet protokol komisyon yetki konusu ile ilgili açıklama yapan başkan Sezer; “bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan korunma amaçlı 250 Metre kare yer ve bu yerde görev yapan 8 personel gerekiyor. Bu personellerin ücretleri Yeşilay cemiyeti tarafından karşılanacaktır” dedi. Komisyona havalesi meclis üyeleri tarafından oy  birliği ile kabul oldu. Sakarya uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sakarya Yaşam Boyu Uygulama ve araştırma Merkezi ile ortak hizmet protokolü yapılması ve teminat mektubu verilmesi için belediye başkanına yetki verilmesi konusunda ise oy birliği ile kabul edildi.  Gündemin 3 maddesi “Ezelden Ebede İstiklal Marşı ve Bayrağımız” konulu fotoğraf yarışması düzenlenmesi ve ödül miktarının belirlenmesi  ve  4 maddesi Gölcük Tarih Dokusu” konulu fotoğraf yarışması düzenlenmesi ve ödül miktarının belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi Gündemin 5  Madde Değirmen Kafe ünvanlı tesisin yap işlet şekli ile kiralama maddenin tespitinde 10 yıllığına alınan karar oy birliği ile kabul edildi. 6. maddedee GÖLAŞ Sermaye artışı konusunda ise 5 milyon artış oy birliği ile kabul edildi. 7. Madde plan tadilat, komisyondan gelen İhsaniye Çiftlik Mahallesi 89. Ada 3,4 ve 5 numaralı parseller oy çokluğu ile kabul edildi. 8. Madde komisyondan gelen İhsaniye Çiftlik Mahallesi 96 ada 3 ve 12 numaralı parseller oy çokluğu ile kabul edildi. 9. Madde ise komisyondan gelen Belediye v Şirketinin mülkiyet ve tasarrufundaki taşınmazlara ilişkin irtifak hakkı, kiralama ve benzeri kullanımda kaynaklanan bedellerinde düzenleme yaparak kimi alanda yüzde yüze varan indirimler yapılmasında oy birliği ile kabul edildi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında Gölcük Kongre Sarayı toplantı salonunda şubat ayı belediye meclis toplantısı 9 gündem maddesi ile gerçekleşti.

Başkan yıldırım Sezer başkanlığında Gölcük belediyesi şubat ayı meclis toplantısı saygı duruşu ardında başladı. Toplantı ilk gündemi Türkiye Yeşilay Cemiyeti- Vakfı ile ortak hizmet protokol komisyon yetki konusu ile ilgili açıklama yapan başkan Sezer; “bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan korunma amaçlı 250 Metre kare yer ve bu yerde görev yapan 8 personel gerekiyor. Bu personellerin ücretleri Yeşilay cemiyeti tarafından karşılanacaktır” dedi.
Komisyona havalesi meclis üyeleri tarafından oy  birliği ile kabul oldu.

Sakarya uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sakarya Yaşam Boyu Uygulama ve araştırma Merkezi ile ortak hizmet protokolü yapılması ve teminat mektubu verilmesi için belediye başkanına yetki verilmesi konusunda ise oy birliği ile kabul edildi. 

Gündemin 3 maddesi “Ezelden Ebede İstiklal Marşı ve Bayrağımız” konulu fotoğraf yarışması düzenlenmesi ve ödül miktarının belirlenmesi  ve  4 maddesi Gölcük Tarih Dokusu” konulu fotoğraf yarışması düzenlenmesi ve ödül miktarının belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi

Gündemin 5  Madde Değirmen Kafe ünvanlı tesisin yap işlet şekli ile kiralama maddenin tespitinde 10 yıllığına alınan karar oy birliği ile kabul edildi.
6. maddedee GÖLAŞ Sermaye artışı konusunda ise 5 milyon artış oy birliği ile kabul edildi. 7. Madde plan tadilat, komisyondan gelen İhsaniye Çiftlik Mahallesi 89. Ada 3,4 ve 5 numaralı parseller oy çokluğu ile kabul edildi. 8. Madde komisyondan gelen İhsaniye Çiftlik Mahallesi 96 ada 3 ve 12 numaralı parseller oy çokluğu ile kabul edildi. 9. Madde ise komisyondan gelen Belediye v Şirketinin mülkiyet ve tasarrufundaki taşınmazlara ilişkin irtifak hakkı, kiralama ve benzeri kullanımda kaynaklanan bedellerinde düzenleme yaparak kimi alanda yüzde yüze varan indirimler yapılmasında oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.